Personel otoparkına alınmayan Sağlık Bakanlığı Daire Başkanı, güvenlik görevlisinin ayağını ezdi, bilirkişi ayağı ezilen güvenliği asli kusurlu buldu!
Aydoğmuş'un sözlerini duyan güvenlik görevlisi Ozan Kahraman ise "neden bana hakaret ediyorsunuz" diyerek araca yaklaştı. Bu esnada arabasıyla yeniden hareket eden Aydoğmuş, geriye doğru ani bir manevra yaparak Kahraman'n ayaklarını ezdi. Sağ ayağında kırıklar oluşan Kahraman, Aydoğmuş'tan, Aydoğmuş da "Kendini aracın üzerine attı"diyerek Kahraman'dan şikâyetçi oldu. Başlatılan soruşturma kapsamında dosyaya bilirkişi olarak atanan Emekli Emniyet Müdürü Himmet Oktan ise ezilme nedeniyle ayağı kırılan güvenlik görevlisini "dikkatsizliği, tedbirsizliği ve yol üzerinde bulunması nedeniyle" asli kusurlu bulurken, Aydoğmuş'un ise tali kusurlu olduğunu öne sürdü.
https://t24.com.tr/haber/personel-otoparkina-alinmayan-saglik-bakanligi-daire-baskani-guvenlik-gorevlisinin-ayagini-ezdi-bilirkisi-ayagi-ezilen-guvenligi-asli-kusurlu-buldu,1266805
İşini doğru yapan insanın hiç şansı yok...
Şaşırmayı çok uzun zaman önce bırakmıştım, ama ne zaman Nirvana'ya ulaşacağız merak ediyorum..
"İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."
Yer İmleri