-
Tam gaz gidiyor bizim hamsi,bide hisseye yansısa iyi olur...
-
bu hafta 4 büyükler arasında tek kazançlı çıkan takım. pazartesi bunun etkileri görülebilir. yatırım tavsiyesi değildir.
-
Takım oyunu oynamaya başladı Trabzonspor. Ligi zorlayacak bu yıl şampiyon bile olabilir.
-
Trabzonspor başkanı Ertuğrul Doğan,sürekli borç yumurtluyor şahıs gelenekleri hiç bozmuyor sportif AŞ hisselerine olumsuzluk baskılamaya dolaysıyla da yüklü satışlar yapmaya devam ediyor..Trabzonspor sözde büyük kulüp hem de yıldız pazara almışlar ama hisse fiyatı itibarı yerlerde sürünüyor mangır değerinde bile değil ama yıldız pazara alınmış bu ne lahana turşusu bu ne perhiz borsa İstanbul'un en rezil sportif kulüp hisseleri Aziz Yıldırım'ın söylediği gibi namı diğer sinek ikililer GS ve TS'dur..Trabzonspor başkanına ve konuşmalarına,açıklamalarına bakın hiç özü sözü bir el emin güven veren bir şahsa benziyor mu kesinlikle hayır..Adam sanki yalan makinası Trabzonspor sportif AŞ. borçlarıyla ilgili beyanı açıklamaları kesinlikle yalan,hayali,kurgu ve düzmece gerçeği asla yansıtmıyor ama Devlet kurumu SPK ,Başkanlığı ve yardımcı olduğu dönemler içinde Sürekli bedelli sermaye artışı (%1600 'ün üstünde %2000'lere ulaşan bir rakam) yapmayı alışkanlık haline getiren ve buradan gelen fonları on milyarlarca Tl paraları bilinmeyen karanlık dehlizlerden ceplerine indiren ve şirketin içini boşaltan bu şahsı enselemek yerine hala koruyup kollaması çok manidardır ki üstelik borcumuz var diyerekten Devlete vergi vermiyor Ertuğrul Doğan yönetimi ve ayrıca da küçük yatırımcıları soyup soğana çevirdiği mağdur ettiği gibi hala daha bu vurgun ve soygunlara devam etmektedir..senin hırsızın benim soyguncum anlayışı olamaz bu adil ve adaletli bir tutum değildir çünkü başkan olacak bu şahıs aldığı ve sattığı bütün futbolculardan ayrı bir komisyon almakta Devletten vergi kaçırmaktadır ..Mesela sen GSaray gibi yatırımmı yapıyorsan inşaatlar ve diğer yatırımlar gibi gelen on milyarlarca paraları nereye kanalize ettin ve hala daha 4,5 milyar tl borç açıklıyorsun..Devlet ve Spk savcılıkları Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'ı ve yönetimini acil koduyla araştırması,soruşturması lazım diye düşünüyorum... Trabzonspor sportif AŞ.hisselerine yatırım yapan ama sürekli hileli,şaibeli,kirli,karanlık alavere,dalavereli işlerle şirket hisselerinde oynanan süpekülatif oyunlarla hisselerin itibari değerinin düşürülüp ağır yüklü zararlara uğratılan bir küçük yatırımcı vatandaş olarak Devletim ve devlet kurumu SPK'dan ricamdır,istirhamımdır ,4 büyük kulüp diye tabir edilen Galatasaray,Fenerbahçe,Beşiktaş ve Trabzonspor'da neler oluyor bir araştırılsın mesela on milyarca Tl borcum var diyor gidiyor osimen ve Uğurcan çakır'a 5 milyar tl para verip transfer ediyor ki iki futbolcu ile sınırlı değil keza Trabzonspor 'başkanı da kafamızda soru işareti bırakacak usulsüz işlerin içinde olmuş olmayada devam ediyor vb yüzlercesini yazabilirim ...Bu günler çok güvenilir dürüst bir başkan gibi kendisini acındırmaya güven kazanmaya çalışıyor anlaşılan o ki yakında yine bedelli sermaye artışına gidecek vaziyet onu gösteriyor çünkü Trabzonspor'a bu güne dek başkan olanların içinde en güven duyulmayanı ve tekin olmayanı ayrıca da sevilmeyeni ama ne hikmetse hala görevde tutuluyor arkasındaki siyasi güç kim yada kimlerse ..Lütfen, asla al yada sat yatırım tavsiyesi değildir..Hayırlı geceler..
-
Yukarıdaki Ertuğrul Doğan başkanla ilgili siyasi gücün arkasında olduğunu yazdım ya bunu ben söylemiyorum geçenlerde yaptığı açıklamalarda 'tüm siyasi güç arkamızda' diye açıklama yapmıştı ve bende o açıklamasına istinaden tüm olumsuz icraatlarına rağmen Devlet kurumu SPK ve siyasi çevrelerden istekleri kabul görüyor destekleniyor diye yorum yaptım ..mesela ,;başkan yardımcı ve başkan olduğu dönemlerde bakınız 6 kere % 1600 dan fazla bedelli sermaye artırımı ve azaltımı yaparak küçük yatırımcı vatandaşları perişan resmen iflas noktasına getirmiştir..Bedellilerden gelen 10 milyarlarca tl paralar nereye gitti ki hala milyarlarca Tl borç açıklıyorsun fabrikalarmı kurdunuz 10-15 bin kişi işçimi çalıştırıyorsun be merhametsiz ,kul hakkı yiyen ,Allah korkusu olmayan sözde adil,adaletli,hakkaniyetli,insaflı Başkan efendi..Allah önce ıslah sonrada hidayet nasip etsin sanaki bir daha yatırımcılara maddi ve manevi eziyet,sıkıntı vermeyesin maddi anlamda canlarını yakamayasın..ytd..
-
Sanki borçlu sadece trabzonspor..Takım gümbür gümbür geliyor yapacak birşey yok..
-
gsray sermaye 540.000.000 (2018)................13.500.000.000 (2025)...%2400
fener sermaye 98.900.000 (2018).................1.250.000.000 (2025)....% 1164
tspor sermaye 100.000.000 (2018).................13.900.000.000 (2025).....% %13800
bjkas sermaye 240.000.000 (2018)...............4.364.000.000 (2025)......% 1718
-
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri