Sayfa 622/623 İlkİlk ... 122522572612620621622623 SonSon
Arama sonucu : 4977 madde; 4,969 - 4,976 arası.

Konu: PGSUS - Pegasus

1.  Alıntı Originally Posted by D R A G O N Yazıyı Oku
    Böyle düşünüyorsanız neden nakite geçmiyorsunuz?

maliyetime gelse geçeceğim ama gelmiyor maalesef.228 tl ye hep satış veriyorum bir türlü gelmiyor sayın dragon. paçayı kurtaran hiç kimse bu lanet hissede durmaz inanın.

2.  Alıntı Originally Posted by .bozoklu. Yazıyı Oku
    maliyetime gelse geçeceğim ama gelmiyor maalesef.228 tl ye hep satış veriyorum bir türlü gelmiyor sayın dragon. paçayı kurtaran hiç kimse bu lanet hissede durmaz inanın.
    Haklısınız da, dediğiniz gibi bir çöküş tehlikesi olduğunu düşünüyorsanız 10 liralık kayıp göze alınabilir bence. Sanırım aslında siz de büyük bir çöküş beklemiyorsunuz

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Balıkesir Edremit
    Gönderi
    10,051
     Alıntı Originally Posted by .bozoklu. Yazıyı Oku
    Hissenin tam 1 ay sonra gelecek 3. çeyrek bilançosunda Euro bazlı ne kadar net kar getireceğini bilerek mi hisseyi satmaya çalışıyorsunuz, yoksa öylesine mi????
    ...

4.  Alıntı Originally Posted by loruhlano Yazıyı Oku
    Hissenin tam 1 ay sonra gelecek 3. çeyrek bilançosunda Euro bazlı ne kadar net kar getireceğini bilerek mi hisseyi satmaya çalışıyorsunuz, yoksa öylesine mi????
    biray sonra gelecek bilançonun iyi mi kötü mü olacağını nasıl bilebiliriz.çok yüksek kar açıklayacak olsa hisse bu denli hızlı düşmez sanırım.deniz yatırımın tavsiyesi üzerine hisseye girdim inanın çok pişman oldum.pegasusu . borsa batik şirket gibi fiyatlanıyor.güven vermiyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Balıkesir Edremit
    Gönderi
    10,051
     Alıntı Originally Posted by .bozoklu. Yazıyı Oku
    biray sonra gelecek bilançonun iyi mi kötü mü olacağını nasıl bilebiliriz.çok yüksek kar açıklayacak olsa hisse bu denli hızlı düşmez sanırım.deniz yatırımın tavsiyesi üzerine hisseye girdim inanın çok pişman oldum.pegasusu . borsa batik şirket gibi fiyatlanıyor.güven vermiyor.
    Moralinizi hiç bozmayın ve sabredin, Ödenmiş Sermayesi 500 milyon TL olan ve Avrupadaki bir çok hava yolu şirketinden daha büyük olan bir hava yolu şirketinden bahsediyoruz..
    ...

6.  Alıntı Originally Posted by loruhlano Yazıyı Oku
    Moralinizi hiç bozmayın ve sabredin, Ödenmiş Sermayesi 500 milyon TL olan ve Avrupadaki bir çok hava yolu şirketinden daha büyük olan bir hava yolu şirketinden bahsediyoruz..
    Ödenmiş sermayesinin 500 milyon TL olmasının ne gibi bir avantajı var? Bedelsiz beklentisi mi?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Balıkesir Edremit
    Gönderi
    10,051
     Alıntı Originally Posted by D R A G O N Yazıyı Oku
    Ödenmiş sermayesinin 500 milyon TL olmasının ne gibi bir avantajı var? Bedelsiz beklentisi mi?
    Yıl sonu gelebilecek 17-18 milyarlık bir kar 500 milyona bölündüğünde ödenmiş sermayesinin 30-35-40 katı karlar hissenin yeniden şekil şemal almasına, şu anda bir çok hisseyle olan korelasyon bağlantılarının Pegasus lehine gelişmesine sebep olur...O yüzden düşük ödenmiş sermaye bir çok açıdan, sizin yazdığınız bedelsiz olayı da dahil, bir çok yönden, temettü yönünden, sürpriz bir karda hızlı prim yapabilme performansı yönünden de vs... önemlidir...
    ...

8. Şu an konu bilanço vs değil ne yazık ki ..
    Yoksa Pgsus 1 yıl önceki fiyatında olmazdi...
    Bekleyene zaten TL bazlı %50 zarar yaratmış..
    Çok hızlı hareket ettiğini hisseyi bilenler biliyor..Kısa sürede yüksek marjlar olabilir
    Burada sıkıntı şirket dışı global ve ülke içi sıkıntılar.
    24 Ekim davasında sıkıntı olmaz yada erteleme olursa bilanço öncesi Pgsus hareketi başlar bence... Sıkıntı olursa da konuşacak bir borsa olmaz 2026 yi da kaybederiz bence

Sayfa 622/623 İlkİlk ... 122522572612620621622623 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •