Value buranın esas hocasıdır, çok emin değilim ama 2006-2010 arası bir yerde vestel 1 liradan tahsisli yapmıştı, value hocayı o dönemden hatırlarım. Benzer zamanlarda bir diğer sansasyon dyhol de de olmuştu. 20 sene önce bu şirketler ön plandaydı.
Value buranın esas hocasıdır, çok emin değilim ama 2006-2010 arası bir yerde vestel 1 liradan tahsisli yapmıştı, value hocayı o dönemden hatırlarım. Benzer zamanlarda bir diğer sansasyon dyhol de de olmuştu. 20 sene önce bu şirketler ön plandaydı.
Estağfurullah ÇAKIR Hocam, ben sizden çok şey öğreniyorum.
Çakır hocam Vestelin kasası gırla para ile doluysa hisse fiyatı neden iflas etmiş gibi fiyatlanıyor?
Ortalama maliyetim 8.79 portföyümün %50'si Vesbe. Aşagı giderse alacak param yukarı giderse satacak malım ve bekleyecek sabrım var. Korkup kaçacak zaman değil. Tam para kazanılacak zaman Vesbe'de.
Yer İmleri