ilginize teşekkür ederim sn ironarm...
A bölgesi B bölgesi derken 55 günlük pembe üzerine çıktık...üstelik bu gün inatçı kulyutmaz yeşlide aşağıya çapraz atıp beyaz ile buluştu.. kısa da işlem yapanlar için lacivert ve yeşil indikatörlerin kesiştiği (14.33) seviye stop olarak kabul görür.. yarın ve takip eden günlerde tekrar B bölgesine girme olasılığı mevcut.. ancak bunu trambolin keyfi yapar gibi gerçekleştirme lüksü yok.. çünkü leylak ve roza ikilisinin mevcut yayı, yukarı yönlü oluşturması gerekiyor..
alttaki grafikteki indikatörlerle üsteki indkatörleri üst üste koyduğumda karmaşık bir görüntü oluşturmasın diye kul yutmazı ayrı gönderiyorum... 14.82 seviyesinin önemi, bu grafikte daha net görünüyor.. kazancınız bol ve daim olsun..
![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Bilanço beğenildi mi yoksa beğenmedi mi?
Yarın nasıl bir açılış bekliyor bizi acaba?
Bilançoların kıpkırmızı olduğu bir ortamda gideri olan bir bilanço bence.
herşeyden önce çeyreklik karda beklenenin % 10 üzerinde gelen bir kar var. Piyasa değeri/defter değeri 0.86. F/K 8.85, bu oranın artıda olduğu az sayıda şirket var.
Bu veriler güzel ama fiyatı hoplatacak kadar güzel değil, kötülerin iyisi bir performans. Ekonomideki daralmanın etkileri görülüyor.
X'te yorumların ortalaması da benim burada belirttiğim çerçevede. Yoklukta iyi iş yapması lazım ama kötü gelen bilançolar endeksi aşağı çekerken aefes ne kadar direnir, bakıp göreceğiz.
Benim öngörüm ilk günü geçersek, yön yukarı olacak.
- - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
Winter is coming...
Bugün Rusya’da olağanüstü genel kurul yapıldı.
Onun haberini nasıl alacağız acaba?
https://abinbevefes.ru/aktsioneram/
website burası, duyurular kısmında var bu 5 kasım olaganustu toplantı duyuru açıklaması. Bende buradan takip ediyorum düşerse paylaşırım.
Ak Yatırım AEFES için endeks üstü getiri notu ile 25 TL hedef fiyat açıkladı. Bilançonun etkisi nötr olarak değerlendiriliyor.
https://yatirim.akbank.com/_layouts/....aspx?ID=10476
- - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
Winter is coming...
Yer İmleri