Kurnazlık yapmıyorum
Ayasofya ile 30 tl den beri Altıns1 alıp satarız.
Kurnazlık yapmıyorum
Ayasofya ile 30 tl den beri Altıns1 alıp satarız.
Hamdım Piştim Yandım
Senin foto o bi kere, sonra bende paylaştım diye en tepeden altına mı bindik sandınilahi bahriyeli
Hamdım Piştim Yandım
Puahhaahaasskk
Severim seni bilirsin.
Sidik yarışını bırakıp, paraları katlamaya odaklanalım.
Sen onu dedin ben bunu dedimlerle bir yere varamayız.
Hamdım Piştim Yandım
Eğer piyasada kazanamıyorsan bi hoca bulup okut üflet kendini
Şaka demiyorum, ciddiyim
Hamdım Piştim Yandım
Ben vob yapmıyorum ..biliyosun
yımırtalı pideyle vs işim olmaz ..ben Fırının kendisine talibim ve alırım ..bunuda biliyosun
inandığım 2 veya 3 kağıda montanlı girer zamana zemine konjoktüre uygun eksiltir artıtırır.. gerekirse tamamını tutar gerekirse satarım ..satmazsam içinde trade ederim
bu işin sırrı sükûnet sabır zamanlama
birde kaybetme baskısıyla mücadele edebilme yeteneği ,,burdan geleceğe benim ihtiyacım yok ,buraya ayırdığım kapital benim için yok hükmündedir ..tamamını kaybetsem arkama dönüp bakmam
adrenalin ihtiyacı ,alışkanlık ,borsadan kopamayışımıza en büyük engel ..borsa balık pulu gibidir yapıştımı çıkmaz
kaybetme korkusu kazanma hırsı ,onun yaratacağı ısıyla mücadele etmek zordur adama hata yaptırır..hele birde hırsların yetenekleri aşıyorsa başın belada demektir
yukarıda yazdıklarım bende yok
kimbilir bu rahatlık belkide benim kaybetmeme engel oluyor
sen bana tavsiyeyi boşver ..vob dan bi halt olmaz ..
sen sallama dozunu artırınca ister istemez takılma ihtiyacı hasıl oluyor ..
Bozkurtum kazancın bol şansım daim olsum
EPDK, elektrik üretim lisansı sahiplerine, anlaşma güçlerinin üzerinde sisteme elektrik enerjisi verme imkanı tanındı - CNBC-e
CNBC-e 'nin haberine göre; Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) tarafından alınan yeni karar ile elektrik üretim lisansı sahiplerine, anlaşma güçlerinin üzerinde sisteme elektrik enerjisi verme imkanı tanınarak kış döneminde elektrik tedarik güvenliğinin artırılması hedefleniyor.
Karar, 11 Kasım 2025 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi ve 01/12/2025 ile 28/02/2026 tarihleri arasında uygulanacak.
Habere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz: https://www.cnbce.com/haberler/epdkd...si-izni-h19534
İşim bu olmasına rağmen 2023 eylül ekim den bu yana olanlar çekilir çile değil. Şirketler ucuz olmasa hiç uğraşılmaz. Bende viop yapmıyorum yapsam da hedge için yapılması gerektiğini düşünüyorum.Sürekli işlem yapan pozisyon değiştiren birisi değilim.
2023 eylülden bu yana parasını faizde tutanda nerede ise parasını 3 e katladı. Bence borsa faiz hassasiyeti olmayanlar için çekilecek çile değil son 2 yıldır.
Örnek 2023 ekim 300 e THYAO alanın parası bugün hala aynı oysa faizde olsa şu an para 650-700 ekim 2026 da 900 falan olmuş olacak.
Nereden aldığınız çok önemli. Keza ASELS 30 lu fiyatlarda idi THYAO alan yerinde sayarken nerede ise * 15 e yakın oldu.
Velhasıl nereden neyi ne zaman aldığınız bu işlerde çok önemli.
Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; Bugün saat: 09:46.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
ABD, Türkiye gibi NATO müttefiklerini Rusya'dan enerji alımını durdurmaya çağırdı - Bloomberg
Bloomberg, ABD'nin Ukrayna'daki savaşı sona erdirmek için NATO müttefiklerini Rus enerjisini almayı durdurmaya çağırdığını bildirdi.
Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, bu mesajın Pazartesi günü Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ile yapılan bir görüşmede ABD Başkan Yardımcısı JD Vance ve Dışişleri Bakanı Marco Rubio tarafından iletildiği belirtildi.
https://www.bloomberg.com/news/artic...russian-energy
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Yer İmleri