Saatlik ve 240 dk graflarda indikatörler yerde olunca bol makinalı hareket mevcut bugun ,
badem spor yakaladığım an lime lime ederim fazla kıvırmayın![]()
Saatlik ve 240 dk graflarda indikatörler yerde olunca bol makinalı hareket mevcut bugun ,
badem spor yakaladığım an lime lime ederim fazla kıvırmayın![]()
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
geçen gün de yazmıştım fakirlik kabul edilen ve alışılan birşeydir. bugün et ve meyve yiyemiyoruz diye şikayet edersiniz, 1 yıl sonra sadece pirinç yer ve şükredersiniz. tüm fakir coğrafyalarda aynı bu durum var.
ülkeleri ileri götüren, demokratikleştiren orta sınıfın genel nüfus içindeki oranıdır, ne kadar yüksekse o kadar iyidir.
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...
1-2 gün makinalarla kafalarına göre takılsınlar 2 senedir aynı sularda dönüp duruyor trade etmek bize yetiyor![]()
Adamlar maşallah herşeyi biliyor...Gerçi bildikleri söylediklerinden çok daha fazladır da diyemiyor her detayı .
........
Fuat Uğur:
İkincisi yükleniyor.
İştiraklerle ilgili iddianamenin eli kulağında.
Yüz milyarlarla ifade edilen miktarların nasıl hortumlandığını da orada okuyabiliriz.
Şöyle kırmızı kapatacak bir haber düşer mi yine?
Daş düşebülü ayu çıkabülü borsası burası.
Bekleyelim bakalım.
Av. İdris Şahin
@avidrissahin
·
3s
Ülkemizde sistem ve iktidar değişimi gerçekleşmeden olumlu yönde hiçbir gelişme olmaz .!
bu borsadanda cacık olmaz osun diye uğraşıyorlar salatalık arıyorlar bulurlarsa hemen doğrayıp yoğurtla çırpıyorlar bu yüzden dikkat edinmillet hala sosyal medyada bofayı sorguluyor
![]()
viop adsız.jpg
TEB ne mi almış....
Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...
Yer İmleri