"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Bugün gaza geldim bir arkadaşım yakınlarda eğitime gitti.Abi diyor eğitim bedava.3 hissenin üzerinde çok durmuşlar biri ALKLC biri QUAGR biri ALYINY bakın hisselere ne olmuş. Olsun ama eğitim bedava.
O yüzden Bozkurtum sen hiç canını sıkma sen yeter ki kaybetmek iste ben sana hisse bulurum.
2,80 ler CANTE çalışırken adamın biri sosyale bir analiz koymuş. 2,80 kırdıktan sonra hedef 4,44.Hem de henüz bilanço gelmemiş teknikçi ya. Ben de dedim ki ya hisse daha 10-15 iş günü önce 2 nin altında niye yapmamış bu analizi. Analiz 2,80 geçince çalışmış bakın hisseye kaç 3 günde.![]()
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Bugün bi kaada baktım artı 2 ama bende yok, du şunu bi suyuniçine çekiyim dedim, biliyorum tahtada bikaç robot var.
Az bişi alıp yemledim, ben alınca robor zınk fiye durdu ve tahtayı aşaya bastı, sona ben yine az bişii aldım robot bastı ben aldım robot bastı derken tahtayı eksi 1 e yakın çektimrobot bakıyo alış yok kaadı yine artıya çekti
Hamdım Piştim Yandım
Yarın yine aynı tahtayı bombalıycam, eyy robot sen bittin olm![]()
Hamdım Piştim Yandım
kapanışa doğru yine hafifden odunlayacak gibi hava seziyorum
Yurtdışı borsaları noel buba rallisine başladı.
Bırakalım artık şu zopa işini bahriyeli abi
Hamdım Piştim Yandım
Endeks kaç 250 USD civarında hadi çok olumsuz şeyler oldu şu an bence zor ama 240 hadi 230 USD oldu.Yaw gazetede hisse listesine parmakla basıp aldığı kağıdı unutan bile çuvalla para kazanır.Tabii operasyon yemiş bire bilmem kaç yükselmiş hisselere denk gelmezse
Bozkurt ne oluyor yaw noel falan ahiretimizi mi yaktıracan bize ne kadar ayıpAğaç falan süsleme sakın
Yer İmleri