Bu a.k. ***leri işidlilerin 2 tanesi 7 ay yatmış çıkmış bir tanesi ailesine kurşun yağdırmış
Bu kafa leş kafa bunları yargılamayacaksın öldüreceksin bunları serbest bırakan göz yuman kim var ise suç ortağıdır
Aynı zihniyet te milyonlar var
Yılmaz özdil yazmış bir okuyun
Bu kafa hastalıklı ölmesi gerekiyor
Bunların tedavisi yok
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
2026'ın yıldız hissesi / sektörü sizce hangisi olacak ?
Sıradan bir insan
sn keremalkin,
yatırımcılık sanırım değişti. reddit idi sanırım iflas etmiş şirketi zirveden zirveye taşıyan, şimdi bizim borsamızda da benzer zirveler var. bir şekilde yatırımcılık bitti galiba... şirketi evirip çeviriyorsunuz, ekonomiyi evirip çeviriyorsunuz bu böyle olmalı deseniz de olmuyor... bir şekilde bilmemne menkul artık fezaya çıkmış birileri koşuyor ve kazanıyor, etrafımdaki herkes bir şekilde sen ne anlarsın dedikçe artık pısıp ben bir şey anlamıyorum diye kendime de itiraf etmeye başlıyorum...
elimde tek senet var... mantıki olarak benim mantığımla tek yatırım yapılabilecek şirket, bir gün haklı çıkacağımı bilsem de şimdilik pişman etmeye devam ediyor. ben de haklı olduğumu bile bile kendimle çelişmemek için artık yatırımcı olmadığımı, bu yatırımın benim için sadece ileriye dönük bir umut olmaktan başka bir şey olmadığını düşünüp kendimi avutmaya başladım. eğer ileride ben haklı çıkarsam hayatım biraz daha kaliteli olacaktır, çıkmazsam zaten sürü ile hareket edip kendimle çelişmeye niyetim yok...
abi bi ayakmı değiştirsen... eline falan mı işesen
şu daşın gelişi bi değişirmi ki ?
101 okeyde habire birli-ikili çektürüyon bize...![]()
Yer İmleri