Ekran Alıntısı.jpg
Şımsek ın verdıgı bılgıler dogrultusunda alıcıların bolundukten sonra aldıklarının malıyetleri
Son düzenleme : fenerLEE; Dün saat: 21:28.
Söyledıklerım Benı Baglar Kesınlıkle Yatırım Tavsıyesı Degıldır.
...................
Söyledıklerım Benı Baglar Kesınlıkle Yatırım Tavsıyesı Degıldır.
Eger ışınıze yararsa hergun kapanıs sonrası pasta ve takas durumunu atabılırım
Söyledıklerım Benı Baglar Kesınlıkle Yatırım Tavsıyesı Degıldır.
Evet çok seviniriz buna emeğiniz için teşekkür ederim
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Güzel yazmışsınız da, daha geçen "..para yoksa siz varsınız. sizi kazıkladı." şeklinde bedelliye katılanları oldukça rahatsız edebilecek bir cümle kullanmıştınız.
Bu sözlerle siz kazıklanan grupta olmadığınızı mı ima ettiniz? Yani 'elinizde KONTR hisseleri yoktu, bedelliye katılmadınız' anlamı mı çıkarmalı bu forumu okuyanlar? Eğer öyle ise, bunca zamandır ancak bir şirket avukatının yapabileceği şekilde olumlu, olumsuz herşeyde pozitif bir şey bulan yazılarınız varken, elinizde KONTR hisse senedi olmaması ne anlama geliyor? Sizin önce bu konuya bir açıklama getirmeniz gerekiyor.
"İyi bir planın en büyük düşmanı, mükemmel bir planın hayalini kurmaktır."
Clausewitz
Sami mal satıp aslında teknik olarak bedelliye katılmamış duruma düştüğü bir ortamda, böyle bizim sabrımızı zorlayan daha çok kişiler ve sözler çıkar sayın deva-i dert. Şimdi yok alacagindan mahsup etti falan demeyin. Elindeki malların her birisi için 1 TL verdi mi vermedi mi? Mahsup ettiğini de sayıyorum. Sami bedelliye mal satmak suretiyle yüzde 100 oranında katılmamıştır ama biz bunu yaptık!
Yer İmleri