Teşekkür ederim farklı bir şeyler görürsem zaten sizlerle paylaşmaya devam ediyorum/edeceğim de Diğer arkadaşında paylaşımlarımla ilgili bir olumsuz yorum yaptığını düşünmüyorum/görmedim de, muhtemelen Diğer topikten kaynaklanan bir geçmişiniz/çekişmeniz var ve tamamen yanlış anlaşılma oldu!
Zaten bende rutin paylaşımlar yapmak istemiyorum, bundan böyle yapmayacağım da! orta/uzun vade yatırımcıların ilgisini çekmediğinin farkındayım, trade edenleri bilgilendirmek amaçlı paylaşım yaptım, sıra dışı bir işlem gördüğümde sizlerle paylaşacağım!
Takasa inanma ama Takassız da kalma!
bir deli kuyuya taş atmış,
40 akıllı çıkaramamış.
herif thy başlığındaki özkaynak tartışmasını getirdi eregliye... ortalığı bulandırdı gitti. maksadına ulaştı.
demirçelikte (aluminyum vs) 1 ocakta karbon emisyonu geliyor gelmesine fakat.. sertifikaları devlet 2 yıl boyunca ücretsiz dağıtacakmış. yani ek bir maliyet şimdilik yok gibi anladim. yanlis anlamis da olabilirim
3.çeyrekte de pilot uygulama başlayacak diyor
detaylarını daha bilen gören yok. devlet herhalde ona o zaman bakarız diyor.
zaten bir sürü gümrük vergisi geldi.
biz gümrük birliginde miyiz, bu vergilerden ne kadar etkileniyoruz o da belirsiz.
sorun, bazı üreticilerin çinden gelen ara mamule "made in türkiye" damgasi basıp avrupaya göndermesi sebebiyle daha da karmaşık hale geliyor.
ara mamul aldığı, onu da elektrik ark ocaginda erittigi icin ortada emisyon da gozukmuyor. tam bir düzenbazlık.
bu belirsizlik ortaminda da hisseyi istedigi kadar baskilayabiliyorlar
siz sağolun.
sene sonu vadeli gerginligini atlatınca inşallah piyasa biraz yukarı gider de herkes rahatlar.
gecen paylastigim temmuzda oyaka gelen yeni ceo uzerine bir yorum gelmedi.
eli gtunde gezen artist ceolardan mi, yoksa etkili bir adam mı onu da gorecegiz.
özgeçmişi 1.kategori gibi duruyor.
Yer İmleri