Artan

286,25 9.99 18:10
36,84 9.97 18:10
21,06 9.97 18:10
23,86 9.95 18:10
11,49 9.95 18:10
Artan Hisseler

Azalan

23,76 -10 18:10
127,80 -10 18:10
42,32 -10 18:10
24,30 -10 18:10
9.982,50 -9.99 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

22.096.596.064,35 18:10
15.225.828.909,20 18:10
10.879.942.918,56 18:10
9.534.644.097,80 18:10
8.698.068.214,00 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 489/489 İlkİlk ... 389439479487488489
Arama sonucu : 3912 madde; 3,905 - 3,912 arası.

Konu: EREGL - Ereğli Demir Çelik

Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    EREGL günlük, bugün anormal işlemler oldu, Bofa 7 mlyn lot satıştan 2.8 mlyn lot alışla kapattı, muhtemelen yukarıdan yaptığı açıkları kapatarak kar yazdı, Garanti sattığı 6.8 mlyn lotun tamamını son 10 dk da kustu, ve gene alttan eşleştirdiler, bugün de hayal kırıklığı yarattı,
    Grafik te Seanslıkta SAT verdikten sonra sırada Günlükte SAT vermesine geldi!
    Sn berkimcans,,yorumlarınızı ben beğeniyorum,lütfen yazmaya devam ediniz.
    Teşekkür ederim.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

Alıntı Originally Posted by olimpik forum Yazıyı Oku
    Sn berkimcans,,yorumlarınızı ben beğeniyorum,lütfen yazmaya devam ediniz.
    Teşekkür ederim.
    Teşekkür ederim farklı bir şeyler görürsem zaten sizlerle paylaşmaya devam ediyorum/edeceğim de Diğer arkadaşında paylaşımlarımla ilgili bir olumsuz yorum yaptığını düşünmüyorum/görmedim de, muhtemelen Diğer topikten kaynaklanan bir geçmişiniz/çekişmeniz var ve tamamen yanlış anlaşılma oldu!

Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    Diğer arkadaşında paylaşımlarımla ilgili bir olumsuz yorum yaptığını düşünmüyorum/görmedim de,

muhtemelen Diğer topikten kaynaklanan bir geçmişiniz/çekişmeniz var ve tamamen yanlış anlaşılma oldu!
    evet gayet dogru tespitler.

takaslara inanmayalım takassız kalmayalım. ben de takip ediyorum. bilgi veren altın bulsun

Zaten bende rutin paylaşımlar yapmak istemiyorum, bundan böyle yapmayacağım da! orta/uzun vade yatırımcıların ilgisini çekmediğinin farkındayım, trade edenleri bilgilendirmek amaçlı paylaşım yaptım, sıra dışı bir işlem gördüğümde sizlerle paylaşacağım!

Takasa inanma ama Takassız da kalma!

5.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    Zaten bende rutin paylaşımlar yapmak istemiyorum, bundan böyle yapmayacağım da! orta/uzun vade yatırımcıların ilgisini çekmediğinin farkındayım, trade edenleri bilgilendirmek amaçlı paylaşım yaptım, sıra dışı bir işlem gördüğümde sizlerle paylaşacağım!

Takasa inanma ama Takassız da kalma!
    Biz faydalanıyoruz açıkçası ama maalesef bu platformda sürekli kişisel sürtüşmeler yaşanıyor. Böyle olunca da insan bir süre sonra bir şey paylaşmak istemiyor. Teşekkürler katkılarınız için.

6.  Alıntı Originally Posted by dmrcelik Yazıyı Oku
    Biz faydalanıyoruz açıkçası ama maalesef bu platformda sürekli kişisel sürtüşmeler yaşanıyor. Böyle olunca da insan bir süre sonra bir şey paylaşmak istemiyor. Teşekkürler katkılarınız için.
    bir deli kuyuya taş atmış,
    40 akıllı çıkaramamış.

herif thy başlığındaki özkaynak tartışmasını getirdi eregliye... ortalığı bulandırdı gitti. maksadına ulaştı.

demirçelikte (aluminyum vs) 1 ocakta karbon emisyonu geliyor gelmesine fakat.. sertifikaları devlet 2 yıl boyunca ücretsiz dağıtacakmış. yani ek bir maliyet şimdilik yok gibi anladim. yanlis anlamis da olabilirim

3.çeyrekte de pilot uygulama başlayacak diyor

detaylarını daha bilen gören yok. devlet herhalde ona o zaman bakarız diyor.

zaten bir sürü gümrük vergisi geldi.

biz gümrük birliginde miyiz, bu vergilerden ne kadar etkileniyoruz o da belirsiz.

sorun, bazı üreticilerin çinden gelen ara mamule "made in türkiye" damgasi basıp avrupaya göndermesi sebebiyle daha da karmaşık hale geliyor.

ara mamul aldığı, onu da elektrik ark ocaginda erittigi icin ortada emisyon da gozukmuyor. tam bir düzenbazlık.

bu belirsizlik ortaminda da hisseyi istedigi kadar baskilayabiliyorlar

7.  Alıntı Originally Posted by Siesta Yazıyı Oku
    bir deli kuyuya taş atmış,
    40 akıllı çıkaramamış.

herif thy başlığındaki özkaynak tartışmasını getirdi eregliye... ortalığı bulandırdı gitti. maksadına ulaştı.

demirçelikte (aluminyum vs) 1 ocakta karbon emisyonu geliyor gelmesine fakat.. sertifikaları devlet 2 yıl boyunca ücretsiz dağıtacakmış. yani ek bir maliyet şimdilik yok gibi anladim. yanlis anlamis da olabilirim

3.çeyrekte de pilot uygulama başlayacak diyor

detaylarını daha bilen gören yok. devlet herhalde ona o zaman bakarız diyor.

zaten bir sürü gümrük vergisi geldi.

biz gümrük birliginde miyiz, bu vergilerden ne kadar etkileniyoruz o da belirsiz.

sorun, bazı üreticilerin çinden gelen ara mamule "made in türkiye" damgasi basıp avrupaya göndermesi sebebiyle daha da karmaşık hale geliyor.

ara mamul aldığı, onu da elektrik ark ocaginda erittigi icin ortada emisyon da gozukmuyor. tam bir düzenbazlık.

bu belirsizlik ortaminda da hisseyi istedigi kadar baskilayabiliyorlar
    Siesta sana özel demedim. O veya bu sebepten sürekli oluyor bunlar demek istedim. Teşekkürler paylaştığın bilgiler için.

8.  Alıntı Originally Posted by dmrcelik Yazıyı Oku
    Siesta sana özel demedim. O veya bu sebepten sürekli oluyor bunlar demek istedim. Teşekkürler paylaştığın bilgiler için.
    siz sağolun.

sene sonu vadeli gerginligini atlatınca inşallah piyasa biraz yukarı gider de herkes rahatlar.

gecen paylastigim temmuzda oyaka gelen yeni ceo uzerine bir yorum gelmedi.

eli gtunde gezen artist ceolardan mi, yoksa etkili bir adam mı onu da gorecegiz.

özgeçmişi 1.kategori gibi duruyor.

Sayfa 489/489 İlkİlk ... 389439479487488489

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •