Yazdıklarından şunumu anlamalıyız nevriz,
Bu guruplar boşuna almıyor kağıdı baskılayarak topluyor ve burda oyun çevicekler
Asla öyle bir iddadalı duruma girmem ben objektif olarak gördüklerimi ve düşündüklerimi paylaşırım ,inadıklarımı savunurum doğruya doğru eğriye eğri derim ,ben sadece durum tesbiti yaptım şeffalık açısından ,ne yapacaklarını bilsem burada onuda açıkca yazarım
bunların işi hiç belli olmaz ancak görüşüm şudur her hangi adamlar değil para kaybetmek içinde almamışlardır diye düşünüyorum .
onların ne yapacağını bilmek için onlarla beraber olmak lazım hiç birini tanımam yapay zekadan sordum oradakileri aktardım
Kerizma Para yoksa siz varsınız sizi kazıkladı diye yazmışsın. o kazığı al müsait yerine monte et
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
12.80 den kurumlara sattıgi kağıt 10.80!
Sayın carizma kurumsal yatırımcı analizi yapar mısınız tekrar rica etsem?
Hani yatırımcı tabanini daha dengeli hale getirmisti ya, kurumsal yatırımcı falan filan.
Okurken nefret tabanimizi dagitmamiza yardimci oluyor.
Beni tek rahatlatacak şey saminin tutuklanması olur. Öte dünya masallarına inanmıyorum ama bu kişinin yaptıkları yanına kar mı kalacak? Her bir kurulum bünyesinde kanser olsun inşaallah
Eğer beceriksizliginden bu noktaya geldiysek hakkında kötü bişey olsun istemem, beddua da etmem asla ama art niyetli ise, ben de soruşturma geçirmesini isterim. Hisse yüzde 30 daha düşer ama en azindan başka bir yönetimle, başka hikayeyle, yeni beklentilerle toparlariz diye düşünüyorum.
Beceriksiksizlik diyelim ve sabredelim.
İyi bir bilanco ve satilan lotlarin şirkete borc verildigini görür isek eğer, içimiz biraz soğur diye dusunuyorum.
Adam bedelliden gelen pardon kazıklanan yatırımcıdan gelen bedelli parasından kendi parasını mahsub etmiş kendi parasını çıkarmış tekrar para sokacağını sanmam bir fare gibi gemiyi terketmek isteğini düşünüyorum bir sürü dolandırıcıyı tutukladılar bu da öyle bunun bir dolandırıcı sahtekardan ne eksiği var? hatta fazlası var. Üstelik devletimiz sağolsun tinerci at hırsızı katil ne varsa hazır salıp içeriyi boşaltmışken bu yağ tulumuna hazır yer açılmışken bence atsınlar içeri.
Yer İmleri