Sokak röportajı.
70'lik iki dayı yürüyor.
Soru, nasılsınız ? geçinebiliyormusunuz.
Ne geçinmesi sürünüyoruz.
Ya siz.
Ona sorma o çok mutlu.
He ben elzaymır hastasıyım.
Çok mutluyum, he soru neydi..
Nasıl sevmezsin bu milleti, canlarım benim..![]()
Sokak röportajı.
70'lik iki dayı yürüyor.
Soru, nasılsınız ? geçinebiliyormusunuz.
Ne geçinmesi sürünüyoruz.
Ya siz.
Ona sorma o çok mutlu.
He ben elzaymır hastasıyım.
Çok mutluyum, he soru neydi..
Nasıl sevmezsin bu milleti, canlarım benim..![]()
siyasal islamcı çete yapılanmalar polisimizle sekiz saat çatışarak üç polisimizi şehit ettiler bu gibi cani çete guruplarınTürkiyenin her tarafında yüzlerce oldüğüna inanıyorum siyasal islamcı iktidar bunların ülkemizde yapılanmalarına olanak sağlıyor iş veriyorlar barınma imkanları sağlıyorlar yabancılara vatandaşlık veriyorlar bu caniler camilere gidip geliyorlar kamufle oluyorlar ölüm korkusuyla arapta Tanrı arayan arapların diniyle övünen tarikat müridi gibi konuşan piskopat moruklardan barınma beslenme desteği alıyorlar bu cihatçı çetelere göre arapların dinine uymayan herkesi düşman ve katledilmesine inanıyorlar düşünüyorlar çok kolay saklanıyorlar siyasal islamcılar ve yanaşmaları suriyede bu cihatçı guruplarla devlet oluşturmaya çalışıyorlar alevilere dürzilere bunların emrine girmeleri için baskı yapıyorlar iş kontroldenden çıkacak diye korkuyorlar kürtlere kabadayılık yapıyorlar suriye mecburen bölünecektir bu cihatçılar ilerde birbirlerini kafirlikle suçlayıp kendi aralarında çatışacaklardır bence suriye kürtler dürziler aleviler ayrı sunni araplar ve Türkler ayrı olarak üçe bölünmeli milli istihbatımız ülke içerisinde yuvalanan bu cihatçı gurupların içine sızmalı yoksa bu uyuyan hücreler toplu katliamlar yapmaya devam ederler Türkiyede bunlar büyük destek görüyorlar pikopat morukların türevleri bu gurupların yönetici kadrolarını oluşturuyorlar
Değerli Reha Kaya, meseleyi gayet açık anlatmışsınız; bravo, gerçekten güzel anlatıyorsunuz. Tarih boyunca gerçekten yoksul bir ailenin çocuğunun iktidara geldiği örnek neredeyse yoktur. Bu işler sanıldığı kadar “yokluktan zirveye” masallarıyla açıklanamaz. Edgar Morin’in Yitik Paradigma’da da anlattığı gibi, insanlık tarihinin derin kökleri güç, imkân ve sınıfsal birikim üzerinden şekillenmiştir. Halkımız da bunu gayet iyi biliyor; seçimlerde genellikle zenginlerin ve güçlülerin desteklediği adaylara oy veriyor. Mesela bir arkadaşım fakir olmasına rağmen bir partiden belediye başkan adayı oldu; ancak oy veren kişi sayısı sadece ailesi ve birkaç yakınıyla sınırlı kaldı. Bu gibi örneklerden rahatça anlıyoruz ki, bu işler zengin ve köklü ailelerin elinde şekilleniyor; iktidara gelmek için maddi güç ve sosyal bağlantılar neredeyse kaçınılmaz bir gereklilik.
Ahali şebeğe döndü, şeritler 3-5 bin en babası 10 bin gayme ancak ediyor, bin gayme bari basın yahu.![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Yer İmleri