Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
23.58 geceden yazdım bakalım gelecek mi ??![]()
40 milyon kesin üstümde olan
sabah eşleşmede 47m vardı koldan önce tacirler sonra global geçti gibi sonrasına bakmadım
bu gece biraz erken yazayım saat 20:00 da tekrar
#3 olacak bu geceki
dün tahminim lotların %0.30 ü satıldı satmıyor laa bu ky , satttın laaa gelsin benim lotlar![]()
1. Karbon sertifikası nedir, nasıl satılır öğrenmek lazım.
2. Mikrobiyolojik bakterilerle oksijensiz ortam Metan gazı üretir. Bu gazı yakarak elektrik üretir, bunu devlete ( ya da ilgili kurum, önceden belirlenmiş 10 sene süreyle) satar.
3.Millet gübre deyip geçiyor, o gübre hammadeyi TUPRS tan alıp, büyük kazanda karıştırdığın, toprağın ırzına geçen gübre değil, ORGANİK gübre, toprağa verdikçe canlılığı artar.
4. Halka arz dan gelen parayla 50.000 m2 sera kurma projeleri var, enerji kendinden gübre kendinden, üreteceği ürün para kalanlar para.
5. Çevrede yaşayan köylünün çöpü artığı, hayvancının atığı ham madde.
Bence tek bir risk var, ülkenin Norveç gibi yönetilmesi..![]()
#3 tavanına tabanına her yerine alış yazdım
CEO sanki tv de tezekten elektrik üreteceğiz, en kötüsü tezeği sobada kışın yakarsınız gibi bir laf etmişti![]()
Yer İmleri