Artan

Artan Hisseler

Azalan

Azalan Hisseler

İşlem

0,00 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
Arama sonucu : 26 madde; 17 - 24 arası.

Konu: ARFYE Arf Bio Yenilenebilir Enerji Üretim A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Maacit Yazıyı Oku
    #1 tavanda alışta sıradayım
    sabah baktığımda 44m var idi çok üstlerde olmam lazım tekrar zaman bulup bakamadım
    Bir sakatlık olmazsa haftaya kadar devam sanki

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,253
     Alıntı Originally Posted by Maacit Yazıyı Oku
    #1 tavanda alışta sıradayım
    sabah baktığımda 44m var idi çok üstlerde olmam lazım tekrar zaman bulup bakamadım
    marbaş, dinamik ve tacirler almabilmiş sadece, onlarda kolokasyon emirler

normal borsacıya sıra gelmez 4/5 gün.
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

23.58 geceden yazdım bakalım gelecek mi ??

4.  Alıntı Originally Posted by Maacit Yazıyı Oku
    23.58 geceden yazdım bakalım gelecek mi ??
    Sıra gelmesini geçtim verdiğin saat bile yanlış Sana gelene kadar 40 milyon lot yazılmıştır bile.

5.  Alıntı Originally Posted by Miles Iron Yazıyı Oku
    Sıra gelmesini geçtim verdiğin saat bile yanlış Sana gelene kadar 40 milyon lot yazılmıştır bile.
    40 milyon kesin üstümde olan
    sabah eşleşmede 47m vardı koldan önce tacirler sonra global geçti gibi sonrasına bakmadım
    bu gece biraz erken yazayım saat 20:00 da tekrar
    #3 olacak bu geceki
    dün tahminim lotların %0.30 ü satıldı satmıyor laa bu ky , satttın laaa gelsin benim lotlar

6.  Alıntı Originally Posted by Sade Vatandaş Yazıyı Oku
    İzahnameyi okudum. Enteresan bir iş kolu. Üretim için gerekli organik malzemeyi nereden buluyorlar?

Kaarlı bir şirket mi yoksa boşa kürek mi sallıyorlar anlamadım.

Temettü dağıtıp, dağıtmayacakları belli değil, kanaatim temettü ile işleri yok.

Al iki gün tavan gitsin, üçüncü günü satarsın şeklinde ky talep edecek bence.
    1. Karbon sertifikası nedir, nasıl satılır öğrenmek lazım.
    2. Mikrobiyolojik bakterilerle oksijensiz ortam Metan gazı üretir. Bu gazı yakarak elektrik üretir, bunu devlete ( ya da ilgili kurum, önceden belirlenmiş 10 sene süreyle) satar.
    3.Millet gübre deyip geçiyor, o gübre hammadeyi TUPRS tan alıp, büyük kazanda karıştırdığın, toprağın ırzına geçen gübre değil, ORGANİK gübre, toprağa verdikçe canlılığı artar.
    4. Halka arz dan gelen parayla 50.000 m2 sera kurma projeleri var, enerji kendinden gübre kendinden, üreteceği ürün para kalanlar para.
    5. Çevrede yaşayan köylünün çöpü artığı, hayvancının atığı ham madde.

Bence tek bir risk var, ülkenin Norveç gibi yönetilmesi..

7.  Alıntı Originally Posted by Sade Vatandaş Yazıyı Oku
    Merak etmeyin tahta açılın istediğiniz kadar alırsınız, uçan, kaçan bir şey yok.

Bakın zergy ye isteyen istediği kadar alabiliyor hem de daha düşük fiyattan.
    Bence pek öyle olmayacak.

Her zaman olduğu gibi büyükler aşağı basacak tavuklar kaçacak, büyükler bu malı ham yapacak..

Sonra eğer alabilirsen 3 sene de nefesini tutarsan 100 TL. nin ( bugün kü alım gücü olarak ) çok üstünde satarsın.

8. #3 tavanına tabanına her yerine alış yazdım
    CEO sanki tv de tezekten elektrik üreteceğiz, en kötüsü tezeği sobada kışın yakarsınız gibi bir laf etmişti

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •