Sayfa 82/189 İlkİlk ... 3272808182838492132182 ... SonSon
Arama sonucu : 1510 madde; 649 - 656 arası.

Konu: Sistem Karşılaştırma

1. Aciklama icin tesekkurler hocam

Bugatti rafta full bunu paylasiyorum aktif kullandigim sistem farkli calisiyor paylasamiyorum. Ama bosa calisiyor gibi gorunuyor
    Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
    Sokrates twit @erhanacikgoz1

2.  Alıntı Originally Posted by erhanacikgoz1 Yazıyı Oku
    Aciklama icin tesekkurler hocam

Bugatti rafta full bunu paylasiyorum aktif kullandigim sistem farkli calisiyor paylasamiyorum. Ama bosa calisiyor gibi gorunuyor
    yazılarınızı takip ettiğim kadarıyla siz akıllı bir insansınız , para akıllı insanları sever döner dolaşır akıllı insanlara gelir. bol kazançlar

3.  Alıntı Originally Posted by NUTCRACKER Yazıyı Oku
    Cok guzel anlatmissiniz ama 6 7 bin puan kolay degil bana göre, tebrik ederim. 2015 ve 2016 daki performanslarida boyle iyimi.
    anlatmak istediğim aslında para kazanan bir kurgu 6-7 bin puan örnekti 2 bin de olur binde ,
    performansı aynı tutarlı dd az , sadece iki ayda ortalama puanının %30 üzerinde yada altında hareketi var . aynı sistem başka future tahtalarında da farklı periyotlarda başarılı sonuçlar alıyor hareketli ortalamalar esas yön nereye sistem oraya .

4.  Alıntı Originally Posted by drleo66 Yazıyı Oku
    yazılarınızı takip ettiğim kadarıyla siz akıllı bir insansınız , para akıllı insanları sever döner dolaşır akıllı insanlara gelir. bol kazançlar
    İyi dilekleriniz için öncelikle teşekkür ederim.

estafurullah akllı olduğumu bazan düşünüyorum aslında ama bu öğretilebilir birşey bence. doğuştan gelen bir yetenek değil. Biraz sorgulamak biraz öğrenmeye aç olmak ve birazda düşünmek gerekiyor. Bunu yapabilen insanlar benim gözümde akıllı insanlardır.
    Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
    Sokrates twit @erhanacikgoz1

Alıntı Originally Posted by drleo66 Yazıyı Oku
    03 Temmuz 2017 9:30 - 31 Temmuz 2017 18:10 +10045 net (komisyon kayma düşülmüş)
    drleo hocam bu 45 bin overall hangi tarihten ibaret. 18-04 mü ?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadeniz
    Gönderi
    179

Sistem Karşılaştırma

Sn drleo tebrikler,basit ve mantıklı birsisteme benziyor,bir sürü indikator ve hareketli ortalamaların içinde boğulmadan şık bir sistem yapmışsınız
    Sanırım aynı mantık viop hisse ve diğer future lerde düzgün çalışır

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7. bu yukarıdaki performanslar fiili uygulama sonuçları değil heralde . bir nevi walkthrough test. yanlış mı anlıyorum

Sayfa 82/189 İlkİlk ... 3272808182838492132182 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •