Sayfa 180/817 İlkİlk ... 80130170178179180181182190230280680 ... SonSon
Arama sonucu : 6531 madde; 1,433 - 1,440 arası.

Konu: MRSHL - Marshall

1.  Alıntı Originally Posted by devrikiki Yazıyı Oku
    Faizli mal niye arıyor o zaman?
    Olmayan malı 5 e sattın. Tahta 6 TL ise seans kapanışına doğru 6 TL den yerine koyacak zaten.

Ne zaman ödünç olur?
    Tahta tavan çizer malı alamazsa, ödünç arar...
    Daha önce açıkçı yakalayan bazı speklerin tahtaya 3 tavan çizdirip açıkçıya ordan mal verdirdiğini biliyorum.

Marsal gibi tahtalarda 500-600 lot açıkçıyla kimse uğraşmaz.
    Birde şu var, satılan malın seans içinde işlem yaparken açık olduğunun tespitini yapabiliyormu?
    Seans arasında ancak öğrenebilir yada kurumdan bilgi sızması gerekir.

Bugün iş yatırım hesabımdan olmadığı halde 2000 lot marsal satsam açığa satmış olmuyorum ben. (Anlık olarak evet) Ama, başka kurumda karşılık malım var. 2 gün içinde eft ile halledebilirim.

"Akılsıza sır verme, öttürmesi için düdük verdin sanır."

1-Açığa satılan malın alınmaması için kağıdın tavan gitme şartı yoktur. Ödünç alabilirsin 300-400-500 lot ödünç alabilirsin. alana rastlamışlığım vardır. Şimdi hangi alçaksa okuyordur belkide.
    2- başka aracı kurumdan diğer hesaba gönderi yapabilirsin, o işleme eft değilde virman deniyor.
    3-açığa satanları bist den görebilirsin gün içi
    4-bunları bilmeyen başkaları da öğrensin diye yazıyorum.
    5-Ne yazmışsak o. Yazmadıklarım beni bağlamaz.
    6- vaz geç benden. Başkalarıda var forumda onlarda sorabilirsin.

2. iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by MGM21 Yazıyı Oku
    1-Açığa satılan malın alınmaması için kağıdın tavan gitme şartı yoktur. Ödünç alabilirsin 300-400-500 lot ödünç alabilirsin. alana rastlamışlığım vardır. Şimdi hangi alçaksa okuyordur belkide.
    2- başka aracı kurumdan diğer hesaba gönderi yapabilirsin, o işleme eft değilde virman deniyor.
    3-açığa satanları bist den görebilirsin gün içi
    4-bunları bilmeyen başkaları da öğrensin diye yazıyorum.
    5-Ne yazmışsak o. Yazmadıklarım beni bağlamaz.
    6- vaz geç benden. Başkalarıda var forumda onlarda sorabilirsin.
    1- Her açığa satılan tahtada tavan gitme diye birşey yok. Tahtanın derinliği ve satılan miktarla orantılıdır. 300-500 lotun açığa satılmasının bu tahtada önemi yok zaten söyledim. 1000 lot açığa mal satıldı diye kimse marsalı tavana kitleyecek değil.
    Ben elimdeki malı ödünçte verdim. Aracı kurumdaki yatırımcı danışmanım benden rica etti karşılıksız olarak gönderdim daha sonra geri aldım. [emoji16]

2-Başka aracı kuruma göndermeye virman denir doğru. Bitcoin almak için eft yapıyordum hatlar karıştı Yanlış yazdım.

3- Açığa satanların görünmesi hususunda gereğini yazmışım zaten. Seans sonlarında yayınlanıyor. Aracı kurumunda sağlam adamların var ise seans sonunu beklemedende öğrenebilirsin.

4- Bende yanlış öğrenilmesin diye yazıyorum... Zira günlük %3000-5000 faiz çok inandırıcı değil. Akşam kapanışta tavan değilse kağıtta %20 en fazla zararla malı alır açığı kapatırsın. Yeterki tavan çizili olmasın.

5- Aynen dediğin gibi ne yazmışsam o..
    Doğru anlaşılmış yazdıklarım beni bağlar...

6- Seninle uğraştığım yok. Forumda yazdıklarına cevap vermek uğraşmak değil. Burası forum herkes edebiyle yazdıkça sıkıntı yok.

Bır alkış yapsak yeridir 36,80 ı de kırdı. 36,80 Kapannıs altı canımı sıkar.

5. Kafasına göre takılıyor, biz de seyrediyoruz. Amaç milletin moralini bozmak...

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6. burdan anlaşılan şudur ki bu hisse değil 12m karı 120m ihalede alsa bu iyi aile çocukları istemeden bi tık öteye gitmeyecek allah belenı versin fabrikan yansın mrshl

Alıntı Originally Posted by scharif07 Yazıyı Oku
    Bır alkış yapsak yeridir 36,80 ı de kırdı. 36,80 Kapannıs altı canımı sıkar.
    Sabrına hayran olmak lazım hocam...

HER yüz yıl da bir , zenginler fakirleşiyor muş ,fakirler zenginleşiyor muş.100-4=96 yılım kaldı zengin leş meme .Yaa ALLAH ya sabır
    Şimdiden heyecanlanmaya başladım kalp atışlarım hızlandı.

Sayfa 180/817 İlkİlk ... 80130170178179180181182190230280680 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •