Originally Posted by vassago 2017/06 taze gelenleri arasında sisteme takılanlar.Bunlar sadece filtrenin bir bölümü.Daha detay incelemek için ön filtre gibi düşünün. Filtre bu üç faktörün beraber işlemesi durumunda "geçer" notunu alıyor. Esas faaliyet karı ile FAVÖK eş anlamlı mı?
Originally Posted by diproyal Esas faaliyet karı ile FAVÖK eş anlamlı mı? Doğrudur...
Stop Wishing Start Doing
Originally Posted by vassago Doğrudur... Faiz Amortisman Vergi Öncesi Kar ile faaliyet karı aynı gibi gelmedi bana bilginiz olsun.
Originally Posted by diproyal Faiz Amortisman Vergi Öncesi Kar ile faaliyet karı aynı gibi gelmedi bana bilginiz olsun. Esas faaliyet karı veya zararı demekten daha kısa olduğu için söylüyorum. Aslında amortisman gid.ilave etmemiz gerektiğini biliyorum.Bilgilendirme için teşekkürler...
Originally Posted by vassago Esas faaliyet karı veya zararı demekten daha kısa olduğu için söylüyorum. Aslında amortisman gid.ilave etmemiz gerektiğini biliyorum.Bilgilendirme için teşekkürler... Kolaylık olsun diye yaptıysanız problem değil. Rica ederim. Analizlerinizi bekliyoruz
Forum Rules
Yer İmleri