Arkadaşlar 2015 yılından beri ozbalin yuzde 51 Erciyas holdingin burda birleşme Erciyas boru ve ozbalin birleşme onayı sonuçta Erciyas boruda ozbal borunun sahibide Erciyas holdingin ytdr
GM 5 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar 2015 yılından beri ozbalin yuzde 51 Erciyas holdingin burda birleşme Erciyas boru ve ozbalin birleşme onayı sonuçta Erciyas boruda ozbal borunun sahibide Erciyas holdingin ytdr
GM 5 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
arkadaşlar özbal için whatsapp grubu kurdum , dahil olmak isteyen arkadaşlar varsa telefon numaralarınızı pm atınız
Mesaj gönderdim eklersen sevinirim
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilancoyu atlatmıs olması iyidir tek elden toplanıyor gibi görünüm var zamanın kelebek mobılyasına benzıyor dogusla bırlesme öncesi kağıt bitikdi şimdiki durumu ortada
9 Ağustos Çarşamba hayırlı işler...
Dün Özbal ( Erciyasın ) bilançosu gelmiş..
Kümülatif halde borçları ile Özbalı alan Erciyas 2017/6 bilançoda kredi borçları artmış,ciro düşmüş.Stok artmış..
18 aylık geçen sürede ben öyle inanıyorum ki Özbal Borsaya kote olmasa idi Borçlar sıfırlanıp yüksek kar eden şirket olmuş du..
Bu da Erciyasın ayıbı değil uyanıklığı herhalde..
Birleşme onaylandıktan sonra Erciyas (Düzce) ile aynen öyle olacak...
Karşısındakini aptal sanan , en büyük aptaldır..
Burada sürekli alım yaptığını söyleyen arkadaşlar dan 24.Ağustos da genel kurula katılacak olan varmıdır..
Biz KY hakkını koruma adına....Bekliyoruz...
Karşısındakini aptal sanan , en büyük aptaldır..
Yer İmleri