TEB banka kartı $ provizyonu 3,595 dan hesaplıyor,yarına hazırlık yapıyorlar. ne uyanıklar haa. demek ki yarın yön belli.
TEB banka kartı $ provizyonu 3,595 dan hesaplıyor,yarına hazırlık yapıyorlar. ne uyanıklar haa. demek ki yarın yön belli.
Power senin bazı temel bilgileri bilmen gerekli yoksa gecmişde oldugu gibi gelecektede paranın degerini koruyamassın. Tl ye guvenmeyen adam paçal yapar euro dolar altın vs. Ve sen en kotu performans saglayanı fullemişsin. Paranın degerini bırak yine zarar etmişssin.
Sadece teb kredi kartı provizyon cumlen bile bazı seyleri ogrenmek gerekliliğini gosteriyor.
çok amatörsün, ona buna laf sallayacağına git bir okula yazıl eğitim al. ben gördüğüm değişimleri yazıyorum ne eksik ne fazla. yıllardır ben sizin gibilere laf anlatmaktan bıktım sonunda yine ben haklı çıktım. eğer o dolar düşük olmasa aylardır ben nasıl toplayacaktım? peh euro ve altın alacakmışım onlara ben hiç güvenmiyorum,ben sadece abd ye eşeğimi bağlarım.
diyoruz da üstüne alınmıyor. hep aynı şeyleri gevelemeyi ekonomi borsa finans bilmek sanıyor. diyoruz biz de tamam dolar artacak. geriye doğru yazılarının hepsine bakın. bu kadar aynı yazılar, bu kadar sığ yazılar. kendisini eleştirenleri trolle yaftalamak. Aslında bu tipleri kaale almak onlara değer vermek anlamına geliyor.
Yer İmleri