-
"Evet, evet oraya gitmek istiyorum. Eger benim sevgim kibirli olduysa, Ponte Vecchio'ya giderim, ve kendimi Arno'dan atarim. / Sì, sì, ci voglio andare! E se l'amassi indarno, andrei sul Ponte Vecchio, ma per buttarmi in Arno! " Giacomo Puccini, O mio babbino caro
-
"Ve zaman geciyor ve sen kendini kucuk bir kiz gibi hissetmiyorsun artik.Yasin ilerliyor, ben daha once bunu fark etmemistim. Ve zaman geciyor ruyalar ve endiseler arasinda.Coraplar yerlerini degistirdi papuclarla / E intanto il tempo se ne va e non ti senti più bambina.Si cresce in fretta alla tua età non me ne sono accorto prima. E intanto il tempo se ne va ra i sogni e le preoccupazioni. Le calze a rete han preso giàil posto dei calzettoni."
-

"Muzigi sevmeyen yada duydugu muzikten etkilenmeyen bir insandan kotuluk, gaddarlik ve hirsizlik beklenir.Boyle birine guvenilmez.Muzigi dinlemelisin." William Shakespeare, Venedik Taciri
-
"Olsun, cirkiniz ama muzigimiz var. / Beh, che importa. Siamo brutti, ma abbiamo la musica."
-

"Dostum, Sen ve ben hayata hep yaban kalacagiz.Birimiz digerine ve her birimiz kendisine.Senin konusacagin ve benim seni dinleyecegim gune degin.Sesini sesim sanarak.Ve karsinda durdugum gune degin.Bir aynanin karsisinda duruyormuscasina." Halil Cibran
-
"Iki iyi yol arkadasi asla birbirlerini birakmamali. / Due buoni compagni di viaggio non dovrebbero lasciarsi mai." Francesco De Gregori, Compagni di viaggio
-
-
Netflix, Crown'un 2.sezon fragmanini yayinladi.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri