Sayfa 66/443 İlkİlk ... 1656646566676876116166 ... SonSon
Arama sonucu : 3544 madde; 521 - 528 arası.

Konu: LIDFA - Lider Faktoring

Daha dün aksam grafiğini incedim gostergeler dibe kadar cekilmis bugün almaya niyetim vardı aksamdan ,dususü görünce sabah hemen yazdım bu gün girecem nasipse

2.  Alıntı Originally Posted by alacakaranlık Yazıyı Oku
    Daha dün aksam grafiğini incedim gostergeler dibe kadar cekilmis bugün almaya niyetim vardı aksamdan ,dususü görünce sabah hemen yazdım bu gün girecem nasipse
    Sizce bu hissede grafk işe yarar mı ? Çok sığ

3. Suan bolinger bandin disina cikmis durumda rsi dipte tepki gelecek ama kalici olacak mi o onemli en son 6.95 den dustugu gunde rsi baya sismis bolinger bandin ustunde hareket ediyordu sonra malumunuz 4.69 kadar degdi

LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. mynet de isyan baslamis

5. geçen seferde 7 lerden 4,5 lara kadar düşüp buralarda taban oluşturup tekrar 6,8 lere kadar çıkmıştı...sanırı yine 4,5 lara kadar gelmek istiyor bekleyip görecegiz...

6. O zaman ki hacim simdi hic yok maalesef gecen seneye gore bu sene cok sonuk gecti temmettu olayi hissede cok buyuk sinerji yaratacak olay bu o zaman cok farkli rakamlar konusulur

7. Sanki bi kivilcim goruyorum lidfa da yeter artik der gibi bir hali var

8. Yatırımcı ilişkileri ile yaptığım görüşmede edindiğim izlenimdir.
    Yatırım tavsiyesi içermez....
    Aşağıda yer alan bilgiler konuşmadan yapılan çıkarımlardır.
    Net ifade ve bilgi değildir.

Edindiğim izlenim şudur arkadaslar, Özkaynak yeterliliği konusunda gelen not indiriminden dolayı kar payı ödeme işinin geri plana atıldığı, temel önceliğin özkaynak sağlayıcı işlemlere ağırlık verildiğidir.
    Ayrıca ofislerin yıl sonunda belki teslim edilebileceği ancak daha da uzayabilecegi aktarılmıştır.
    ilgili ofisler 2013 yılında peşin olarak 13 Mil Tl ye alındığı ve teslim edildiğinde mutlaka değerleme yapılacağı, burdan da özkaynak artışı sağlanabilecegi düşünülmektedir.

işin özü şudur ki,
    Kısa vade sıkıntılar yaşasak da uzun vadede çok daha sağlam yolumuza devam edeceğimiz....

Sayfa 66/443 İlkİlk ... 1656646566676876116166 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •