Sayfa 87/464 İlkİlk ... 3777858687888997137187 ... SonSon
Arama sonucu : 3709 madde; 689 - 696 arası.

Konu: ULAS - Ulaşlar Turizm Yatırım

1.  Alıntı Originally Posted by ekinoks3881 Yazıyı Oku
    Evet arkadaşlar cuma günü gelen haberin ekindeki protokol kısmını okuduğumuzda maalesef koca koca adamların göz göre göre bizi enayi yerine koydukları kanısına kapıldım.Nedenmi.feshedeceklerini söyledikleri ilk anlaşma 41 daire 2 dükkan ve her biri 1.090.000 euroluk 3 adet çekten oluşuyordu.simdiki anlaşma ise sadece 7.275.000 euro ya herşeyi konak inşaat üzerine peşkeş çekiyorlar.ustelik bu 7.275.000 euro nun içinde bu 1.090.000 euroluk 3 adet çekte mevcut.yani 7.275.000-3270.000=4.005.000 euroya ellerindeki 41 daire ve 2 adet dükkani teslim ediyorlar.sadece bu iki adet dukkanin ki toplam 3250 metrekare bu dukkanlar fiyatını arastirin bakalim ne sonuç çıkacak.ayrica bu dükkanların teslim edilme zamanına da 1 aydan kısa bir süre kalmış olmasına rağmen.arkadaslar ben kendi adima yarin eğer hisse fiyatında son iki günkü gibi tezgah hareketleri ile düşüş görürsem spk bimer ve cimere bu koca koca adamların garip gurabanin yetimin oksuzun parasını nasıl hiç ettiklerini dilekçemde bildireceğim.yarin akşam bu konuyla ilgili daha detaylı yazımı ve spkya yapacağım itirazı burada paylasacagim .hisse fiyatina olumsuz yansiyan bu son anlaşmanın yapılmaması için gerekli mercilere müracaat etmek suretiyle elimden geleni yapacağım.sizlerden de destek bekliyorum arkadaşlar.spkya 1 kişinin şikayette bulunması ile 100 kişinin şikayette bulunması arasında çok fark var.cocuklarimizin hakkına göz diken bu koca koca adamların vergi avantajı varmışta böyle daha çok kar edecekmiste kendi muhasebecileri bu şekilde hesap çıkarmışta yalanina inanmıyorum ve ben bu oyunu bozacağı arkadaşlar. Çocuklarımın gelecegi için bozacağım. Borsa gundemede konuyu tasimayi dusunuyorum.burdaki görüşler kendi görüşlerim olup yatirim tavsiyesi degildir.
    Bende varım yarın ki bimer yazınızı buraya kopyalarsanız hem.detaylı bilgi sahibi olur hem de bimere şikayet ederiz ihbar ederiz bu anlaşmayı

2.  Alıntı Originally Posted by yav_tan Yazıyı Oku
    Bende varım yarın ki bimer yazınızı buraya kopyalarsanız hem.detaylı bilgi sahibi olur hem de bimere şikayet ederiz ihbar ederiz bu anlaşmayı
    Sağol sayın yav tan.bizim için önemli olan hisse fiyatı.son iki gündür hisse deki hareketler mide bulandirici. Küçük yatirimciyi enayi yerine koymaları kafasına vur ekmeğini al düşüncesi, bizleri cahil yerine koymalari kanına dokunuyor insanların.biz bu hisseyi alırken ilk anlaşmaya göre aldık.planimizi ona göre yaptık.ilk anlaşma yapıldıktan sonra hisse 3 lira fiyatlarını da gördü ve bu fiyatlardan alan yatırımcılarda oldu.spk ya yazacağımiz dilekçede bunlari da belirteceğim ve madem yeni bir anlaşma yapıyorlar genel kurul yeniden toplanacak yeni bir çağrı fiyatı belirlenecek ve bu çağrı fiyatında da hisseyi ilk anlaşmaya inanip 3 tlden alan yatırımcılarda gözardı edilmeyecek şekilde fiyat belirlenecek.tevfik ulaslar ve kardeşleri bakalim nasıl yol izleyecek.dedigim gibi yarınki hisse nin fiyatina göre hareket edeceğim.ayrica birçok ulas yatırımcısının whatsap grubundan toplu olduğunu biliyorum.whatsap grubunda bu gruplara üye arkadaş lar varsa onları da bu konuda bilgilendirirlerse sevinirim.artik küçük yatirimcinin keriz olmadığını gösterme zamanı gelmedi mi sizce.

3.  Alıntı Originally Posted by ekinoks3881 Yazıyı Oku
    Sağol sayın yav tan.bizim için önemli olan hisse fiyatı.son iki gündür hisse deki hareketler mide bulandirici. Küçük yatirimciyi enayi yerine koymaları kafasına vur ekmeğini al düşüncesi, bizleri cahil yerine koymalari kanına dokunuyor insanların.biz bu hisseyi alırken ilk anlaşmaya göre aldık.planimizi ona göre yaptık.ilk anlaşma yapıldıktan sonra hisse 3 lira fiyatlarını da gördü ve bu fiyatlardan alan yatırımcılarda oldu.spk ya yazacağımiz dilekçede bunlari da belirteceğim ve madem yeni bir anlaşma yapıyorlar genel kurul yeniden toplanacak yeni bir çağrı fiyatı belirlenecek ve bu çağrı fiyatında da hisseyi ilk anlaşmaya inanip 3 tlden alan yatırımcılarda gözardı edilmeyecek şekilde fiyat belirlenecek.tevfik ulaslar ve kardeşleri bakalim nasıl yol izleyecek.dedigim gibi yarınki hisse nin fiyatina göre hareket edeceğim.ayrica birçok ulas yatırımcısının whatsap grubundan toplu olduğunu biliyorum.whatsap grubunda bu gruplara üye arkadaş lar varsa onları da bu konuda bilgilendirirlerse sevinirim.artik küçük yatirimcinin keriz olmadığını gösterme zamanı gelmedi mi sizce.
    Mynet finans Ulaş sayfasına da yazmak gerek ve spkya ky mağdur edilmeyeceği bir düzenleme yapması için şirkete uyarı vermesini istemeliyiz hep beraber

4. Ne guzel fantazi kuruyosunuz spk bimer mis 7 taban olan kaguta bisey yapmuyorlar

5. Konu 7 taban veya 7 tavan olayı değil kardeşim..SPK hisse fiyatına zaten müdahale edemez..yazdığım yazıyı tekrar okursan ortada yapılan bir anlaşma var ve anlaşmaya göre eylül ayında teslim edilmesi gereken 2 adet dükkan ve aralık ayında teslim edilmesi gereken 41 adet daire var..2015 yılında yapılan bu anlaşmadan tam 2 yıl sonra dükkanların teslim edilmesine çok kısa süre kala,tam kaymağını yiyeceğini an biz tüm arsayı 7 milyon euroya satacağız diyor ki bu 7 milyon euronun 3 milyon eurosu zaten ilk anlaşma da vardı.madem böyle bir düşünceleri vardı 2 yıl neden beklenildi..tam dükkanların teslim edileceği an çocuk kandırır gibi anlaşıp biz bu paraları küçük yatırımcıya yedirmeyelim,KAP a böyle bir acklama yapalım geriye kalan parayı siz elden bize verirsiniz gibi bir anlaşmamı yaptılar acaba..SPK bunu güzelce araştırır.Yeniden çağrı fiyatı belirler..bu çağrı fiyatı da küçük yatırımcyı mağdur etmez merak etme...yatırım tavsiyesi değildir...

6.  Alıntı Originally Posted by ekinoks3881 Yazıyı Oku
    Konu 7 taban veya 7 tavan olayı değil kardeşim..SPK hisse fiyatına zaten müdahale edemez..yazdığım yazıyı tekrar okursan ortada yapılan bir anlaşma var ve anlaşmaya göre eylül ayında teslim edilmesi gereken 2 adet dükkan ve aralık ayında teslim edilmesi gereken 41 adet daire var..2015 yılında yapılan bu anlaşmadan tam 2 yıl sonra dükkanların teslim edilmesine çok kısa süre kala,tam kaymağını yiyeceğini an biz tüm arsayı 7 milyon euroya satacağız diyor ki bu 7 milyon euronun 3 milyon eurosu zaten ilk anlaşma da vardı.madem böyle bir düşünceleri vardı 2 yıl neden beklenildi..tam dükkanların teslim edileceği an çocuk kandırır gibi anlaşıp biz bu paraları küçük yatırımcıya yedirmeyelim,KAP a böyle bir acklama yapalım geriye kalan parayı siz elden bize verirsiniz gibi bir anlaşmamı yaptılar acaba..SPK bunu güzelce araştırır.Yeniden çağrı fiyatı belirler..bu çağrı fiyatı da küçük yatırımcyı mağdur etmez merak etme...yatırım tavsiyesi değildir...
    Ve akıllara gelen tamamlayıcı soru...Şirket bu yıl da zarar açıklarsa 5 yıl üst üste zarar açıkladığı için altın hisseyi kaybedecek..Şirketin bu yıl kar etmesi tamamen bu inşaata bağlı..Acaba Konak inşaat bu insanlara biz bu inşaatı bu yıl bitiremeyeceğiz dedi de bu insanlar da bu yıl kar açıklayamayacakları korkusuyla altın hisseyi kaybetmemek için ucuzun ucuzu bir fiyata inşaatın tamamını alel acele Konak inşaata satmış gibi görünüp ,konak yapının inşaat bittikten sonra satacağı dairelerden de el altından geriye kalan parayı alıp bir taşla iki kuş vurma peşinde olma ihtimalleri..İnşallah bu tarz bir düşünceyle hareket etmiyorlardır..Ayrıca sahibinden.co m a girin alanyadaki dükkanların metrekare fiyatlarına bir bakın lütfen..aradaki uçurumu göreceksiniz..Bu günden sonra hisse hareketlerine göre hareket edeceğim..Yarın bu saatlerde hisse fiyatındaki duruma göre ilgili yerlere gönderilmek üzere bir dilekçe yazacağım veya yazmayacağım netleşecek.perşembe günü öğle saatlerinde de dilekçe göndereceğim spk,bimer ve cimere..yazdığım dilekçeyi de özelden isteyen arkadaşlara göndereceğim.Herkes çocuğunun rızkını buraya yatırdı..Zengini zengin etmek için yatırmadı kimse..1.90 lardan 1.80 lerden patronlar hisse satarken bunlar altın yumurtlayacak tavuğu neden satıyor diye şaşırıyorduk mayıs ayında..niyetleri belliymiş o zamandan...sayın yavtan mynette yazıyorsanız arkadaşları da bilgilendirelim..hep birlikte hareket edelim hakkımızı arayalım...

7. Dilekçeyi buraya koplayala bir zahmer bizde spkya yollariz araştırılsın doğrular ortaya çıksın yanlış hesap spkdan döner İNŞALLAH

8.  Alıntı Originally Posted by ekinoks3881 Yazıyı Oku
    Evet arkadaşlar cuma günü gelen haberin ekindeki protokol kısmını okuduğumuzda maalesef koca koca adamların göz göre göre bizi enayi yerine koydukları kanısına kapıldım.Nedenmi.feshedeceklerini söyledikleri ilk anlaşma 41 daire 2 dükkan ve her biri 1.090.000 euroluk 3 adet çekten oluşuyordu.simdiki anlaşma ise sadece 7.275.000 euro ya herşeyi konak inşaat üzerine peşkeş çekiyorlar.ustelik bu 7.275.000 euro nun içinde bu 1.090.000 euroluk 3 adet çekte mevcut.yani 7.275.000-3270.000=4.005.000 euroya ellerindeki 41 daire ve 2 adet dükkani teslim ediyorlar.sadece bu iki adet dukkanin ki toplam 3250 metrekare bu dukkanlar fiyatını arastirin bakalim ne sonuç çıkacak.ayrica bu dükkanların teslim edilme zamanına da 1 aydan kısa bir süre kalmış olmasına rağmen.arkadaslar ben kendi adima yarin eğer hisse fiyatında son iki günkü gibi tezgah hareketleri ile düşüş görürsem spk bimer ve cimere bu koca koca adamların garip gurabanin yetimin oksuzun parasını nasıl hiç ettiklerini dilekçemde bildireceğim.yarin akşam bu konuyla ilgili daha detaylı yazımı ve spkya yapacağım itirazı burada paylasacagim .hisse fiyatina olumsuz yansiyan bu son anlaşmanın yapılmaması için gerekli mercilere müracaat etmek suretiyle elimden geleni yapacağım.sizlerden de destek bekliyorum arkadaşlar.spkya 1 kişinin şikayette bulunması ile 100 kişinin şikayette bulunması arasında çok fark var.cocuklarimizin hakkına göz diken bu koca koca adamların vergi avantajı varmışta böyle daha çok kar edecekmiste kendi muhasebecileri bu şekilde hesap çıkarmışta yalanina inanmıyorum ve ben bu oyunu bozacağı arkadaşlar. Çocuklarımın gelecegi için bozacağım. Borsa gundemede konuyu tasimayi dusunuyorum.burdaki görüşler kendi görüşlerim olup yatirim tavsiyesi degildir.
    Ben de sizin gibi düşünerek şirketi aradım,41 daire 2 dükkan 22 trilyondan daha fazla para ederken siz neden arsayı sadece 22 trilyona sattınız,dükkan ve daireleri kendniz satmanız daha karlıydı dedim.Bana daire ve dükkanların stılamyıp elde kalma durumu olabileceği ve ne zaman satılacağı belli olmadığı için kat karşlığı sözleşmeyi iptal edip onunn yerine arsayı sattıklarını söylediler.. Peki sizce bundan sonra ne olur,yükselir mi? dün 1,90'dan satmadık 1,65'ten elimizde kaldı... YTD

Sayfa 87/464 İlkİlk ... 3777858687888997137187 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •