Sayfa 619/948 İlkİlk ... 119519569609617618619620621629669719 ... SonSon
Arama sonucu : 7583 madde; 4,945 - 4,952 arası.

Konu: ERCB - Erciyas Çelik Boru

1. Şu Merilliy de alım satım yapan salak kim kaç gündür alıp boşaltıyor kapanışa sıfırlıyor ama dikkatimi çeken phıllıpc oldu kaç gündür çaktırmadan üç beş topluyor yabancılar kokuyu bir alsa gerisi bizim öküzlerin işlemleri bildik spek kurumları ziraat , garanti ve iş satmış yapı, finans ve ak almış birde teb var tabi arada meksa gedik gibi günlükçüler var yani ky pek yok ortalıkta uzun vadede alıp kenara çekilen kısaca sıkıntı yok dün 2,80 den bir takas yaptılar 10k larla bugün bakalım neler olacak buralarda oyalanır ve kapatırsa pazartesi artık birşeyler olur umarım

2. Gene en çok ben aldım ) her yere 10ar bin lot yazdım görmuyormusunuz..

3.  Alıntı Originally Posted by HEGOMANYA Yazıyı Oku
    Gene en çok ben aldım ) her yere 10ar bin lot yazdım görmuyormusunuz..
    Vallaha kim ne aldı orası belli değil de her gün %2 eksi yaparak ufaktan ufaktan para iyice eriyor.

4. 6.gün hala eksideyiz
    rekora gidiyor satıcı

5.  Alıntı Originally Posted by zeytin Yazıyı Oku
    6.gün hala eksideyiz
    rekora gidiyor satıcı
    Sabret sıkma canını bendede yüklü var .en kötü maliyetine vermeyi düşünüyorum gelirse tabi bizi bukadar beklentiye sokan hisseden zarar etmek istemiyorum.ytd...

GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Hayırlı cumalar,
    Alavere dalavere salsın bakalım sallandığı yere kadar..
    Karşısındakini aptal sanan , en büyük aptaldır..

7.  Alıntı Originally Posted by emek Yazıyı Oku
    Vallaha kim ne aldı orası belli değil de her gün %2 eksi yaparak ufaktan ufaktan para iyice eriyor.
    Takılıyorum zaten...buraya şu kadar lot yazdım aldım diyenlere lafım...yav he he diyorum onlara..trişkadan masallar..

8.  Alıntı Originally Posted by zeytin Yazıyı Oku
    6.gün hala eksideyiz
    rekora gidiyor satıcı
    biz 1 ay önce sızlanırken nerdeyse beni dövecektiniz forumda. Speğin adamlığı ile dahi suçladınız. Genel kurul sonuç raporunda da bir b.k yok dediğimde sen hiç bişeyden anlamıyorsun dediniz.

Sayfa 619/948 İlkİlk ... 119519569609617618619620621629669719 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •