Sayfa 7/532 ÝlkÝlk ... 567891757107507 ... SonSon
Arama sonucu : 4382 madde; 49 - 56 arasý.

Konu: DGZTE - Demirören Gazetecilik

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. sermayaye göre þuan ki ederi 9 tl civarý.ama bu kur farkýndan geldiði için bu kadar yukarýsý olmayabilir.ama mutlaka bu kar fiyata yansýyacaktýr ytd

2. Tek sýkýntý dogan olmasý acun medya olsa suan dediðin seviye olur

3. kar vermeyecegý için yukseliþ sýnýrlý kaldý ..sanýrým

4. sürekli manüpüle ediliyor doðan hisseleri havuz medyasýnda hemen hemen her gün Doðan gurubuyla ilgili bir haber var hürriyetin manþetiyle bir bardak suda fýrtýna kopardýlar olan bizlere oldu neredeyse sermayesi kadar kar açýkladý ama cumaya göre % 13 kayýp bu haber konusu olmasa bu kar oranýyla 3.5-4 lira arasý olurdu ama hepsi arada kaynadý gitti

5. Doce düzenli topluyor fazla satýsý yok vardýr bi bildiði karda iyi temettü vermiyor bu olumsuz ama nakit þirkette kaldýgý için. Ýyi bence tek sorun adýnýn dogan olmasý hükümetle arasýnýn bozuk olmasý korktugum o

6. Bu þahane bilançonun deðerini bilen biliyor.Hisse baþý 84 krþ. kar açýkladý.Çok deðerli taþýnýr ve taþýnmazlarý var.Doðan grubunun holdingden büyük kar açýklayan gözde þirketi. Yatýrým tavsiyesi deðildir.

7. Yapý kredi süpürmüþ bugün uzun süredir bu kadar kalýn lot görmemiþtim ben bugün cýktým 91 den 3 kapattý aslýnda hissenin ederi bu deðil ama dogan olmasý. Mide mi bulandýrýyor ama asla kötü kagýt deðil düþerse alýrým geri düþmese yolu acýk olsun

8.  Alýntý Originally Posted by leon-kýng Yazýyý Oku
    Yapý kredi süpürmüþ bugün uzun süredir bu kadar kalýn lot görmemiþtim ben bugün cýktým 91 den 3 kapattý aslýnda hissenin ederi bu deðil ama dogan olmasý. Mide mi bulandýrýyor ama asla kötü kagýt deðil düþerse alýrým geri düþmese yolu acýk olsun
    Bugünkü iþlemlerin pastasýný yapýþtýrýrmýsýn.Senin de yolun açýk olsun.

Sayfa 7/532 ÝlkÝlk ... 567891757107507 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •