Sayfa 35/205 İlkİlk ... 2533343536374585135 ... SonSon
Arama sonucu : 1635 madde; 273 - 280 arası.

Konu: DENIZ - Denizbank

1. Teknikden anlayan arkadas varsa yazabilirmi durum nedir.2 li tepe diyebilirmiyiz veya Uzun da 5-12 yıllıkta fincan kulp diyebilirmiyiz,USD bazlı grafik ne der...5-6 bandına girermi ...Ytd

2.  Alıntı Originally Posted by sspider Yazıyı Oku
    Teknikden anlayan arkadas varsa yazabilirmi durum nedir.2 li tepe diyebilirmiyiz veya Uzun da 5-12 yıllıkta fincan kulp diyebilirmiyiz,USD bazlı grafik ne der...5-6 bandına girermi ...Ytd
    dostum bence deniz de teknik hikaye ,,, psikokoloji işliyor bu hissede ,,, sabah totalde 3000 lotla 4,60 gördü şuan 4,89 ,,, bunu hiç bir teknik analiz açıklayamaz ,,,, çok sığ hisse ve cebinde biraz parası olan tavana da taşır tabana da ,,,, ben positive tarafta olup 3,7xxx li maliyetlerden 5,46 yı görüp satmadım ( salaklıkta denebilir ) ) ama yolun biraz daha yukarı olduğunu düşünüyorum naçizane

kesinlikle YTD

3. Sizin gerekceniz bir hismi tahminmi beklentimi teknik degilse temel olarak mı ...5,46 yı yakalasaydık iyi olurdu alttan alırdık bugunlerde fakat spekulatif olarak ogun 16+14 bin lotla degdirdiler...Sonra selale yaptılar... YTD

4.  Alıntı Originally Posted by sspider Yazıyı Oku
    Sizin gerekceniz bir hismi tahminmi beklentimi teknik degilse temel olarak mı ...5,46 yı yakalasaydık iyi olurdu alttan alırdık bugunlerde fakat spekulatif olarak ogun 16+14 bin lotla degdirdiler...Sonra selale yaptılar... YTD
    benimkisi tahmin ,,, yıllardır borsanın içinde olma öngörüsü hepsi bu ,,, yoksa çok bişey bildiğimden değil ,,, derinliği olmayan bu tip hisselerde zaten teknik çok ta bir anlam ifade etmiyor zaten ,,,,

5. bizim rusçuk ayanı al gülüm ver gülüm yapıyor )) umarım pat %6-7 salmaz da yakmaz canımızı ,,, ne yapacağı belli dil ki namıssızın ))

ytd

ANKET-BIST 100 Endeksi'nin güne hafif alıcılı bir seyirle başlaması bekleniyor

Analistlerin BIST 100 Endeksi açılış değerine ilişkin medyan
    tahmin +175 olurken, ortalama tahmin +154 olarak gerçekleşti.
    Foreks'in 29 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek
    beklenti +320 puan olurken, en düşük beklenti -94 puan olarak
    gerçekleşti.
    Ankete katılan analistlerin 3'ü negatif, 26'sı pozitif açılış
    tahmininde bulundu.
    NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından günlük düzenlenen BIST 100
    Endeks anketine katılmak isteyen yatırım uzmanları
    neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili gönderebilir.

- BIST 100 Açılış Anketi Sonucu

Medyan : +175
    Ortalama : +154
    Maksimum : +320
    Minimum : -94
    Katılımcı: 29

7. yine hunharca yapıştırmışlar bizim rusçuk ayanına ,,,,, aq bi kere de şöle sağlam dur bee ölürmüsün namıssızz ))

ytd

8. 4,65 - 4,66 yı kırmaması lazım yoksa aşağı lambur lümbür iner ,,,, hepimizi de bayıltır sonra ,,,,

ytd

Sayfa 35/205 İlkİlk ... 2533343536374585135 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •