Sayfa 34/151 İlkİlk ... 2432333435364484134 ... SonSon
Arama sonucu : 1202 madde; 265 - 272 arası.

Konu: DMISH - Mish Dekorasyon Sanayi ve Ticaret A. Ş.

17:55 de halk,18:08 de de deniz baya yüklü satış yaptılar,aşağı yukarı gün içindeki ilk hareketleri sayılır.....buna karşılık alan da ykb ve ak oldu....yani satana ,karşılayan da var....bakalım yarın ne olacak....

0.46-0.55-0.64 önemli
    Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'

5 dk lık 0.41-0.44 önemli
    Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'

Geldiği yere bak işte kurumsal ve esas faaliyet kârı olan şirketlerde grafik tam tersi malesef basiretsiz yöneticiler sonuç malum benim aklıma takılan unlu%co 'daki yatırımcı bir kere güçlü olmalı neden ben bizzat kurumu aradım hesap açacam dedim 100.000 tl alt sınır denildi alan kişi her kimse tek kalemde satamaz kısa vade almış olmaz bir şeylerin kokusunu aldı muhtemel şirketin %3.5 payını satın aldı en azından nominal fiyat olsun bedelli yapabilir finansal açıdan düze çıkmak için

Bu kişi her kimse istese tavana yapıştırırdı tavan tavan oldu mu sağlıklı olmaz yataş nasıl 2.5 den 18.50 ye geldi ikisini karşılaştırmıyorum sadece örnek

SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Rsi durumu

CCİ Trend indikatörü soldaki iki hareketini umarım yapmaz

8. Hade bakalım kim kimle eşleşecek görelim.

Bugün bir tavan yakısır yuksek volum ile...

Batık kardes görev basına...

Sayfa 34/151 İlkİlk ... 2432333435364484134 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •