Sayfa 416/7020 İlkİlk ... 3163664064144154164174184264665169161416 ... SonSon
Arama sonucu : 56156 madde; 3,321 - 3,328 arası.

Konu: Sanat Mozaik

1. Amerikali hip hop grubu Public Enemy, ilk derleme albumu Greatest Misses'i 15 Eylul 1992 tarihinde piyasaya surdu.

2. David Fincher'in yonettigi, Morgan Freeman, Brad Pitt ve Kevin Spacey'in oynadigi Se7en filmi ilk gosterimini 15 Eylul 1995 tarihinde New York'ta yapti.

3. Italyan gazeteci ve yazar Oriana Fallaci'nin olum yil donumu (15 Eylul 2006)

"Bizim yarinimiz gelmemisti, belki de hic gelmeyecekti. Her zaman vaatlerle aldatilacaktik: Bir tesbihin taneleri gibi birbiri ardina dizili dus kirikliklariyla dolu yasamimizin cilesini cekmemize, yalanci avuntular, degersiz armaganlar, yarim yamalak rahatlamalar yardim edecekti sesimizi kistirip."

"Il nostro domani non era giunto, e forse non sarebbe mai giunto. Avrebbero sempre continuato a imbrogliarci con le promesse: in un rosario di delusioni alleggerite da falsi sollievi, miserandi regali, pietose comodità per tenerci quieti."

4. "O buyuk yildizlar dunyadaki butun asiklarin yakici bakislarinin hepsini depo etmedikleri icin milyonlarca yildan beri yerlerinde duruyorlardi. Oyle olmasa iclerinde biriken sicaklik onlari patlatarak binlerce parcaya bolerdi. Kendilerine yonelmis bakislari aninda yeryuzune geri yansitirlardi. Tipki bir aynanin isigi yansitmasi gibi. Bunun icin de geceleri bu kadar parlak gorunurlerdi." Laura Esquivel, Aci Cikolata

"Those huge stars have lasted for millions of years by taking care never to absorb any of the fiery rays lovers all over the world send up at them night after night. To avoid that, the star generates so much heat inside itself that it shatters the rays into a thousand pieces.Any look it receives is immediately repulsed, reflected back onto the earth, like a trick done with mirrors. That is the reason the stars shine so brightly at night."

5. "O cok mutsuz ve yalniz ve terk edilmis gorunuyordu ve her ne kadar golun kenarinda onunla oturuyor olsam da, onu ben terk etmistim. Onu opmemeliydim. Bu, aksam yemegi servis edilmeden once tatliyi tatmak gibi bir seydi; sadece daha fazlasini istememe neden oluyordu." Beth Revis, Bir Milyon Gunes

"She looks so sad and alone and abondoned. And I'm the one who abondoned her, even though I'm still sitting by the edge of the pond beside her. I shouldn't have kissed her. It'slike tasting dessert before supper is served; it's only made me want more."

6. Ingiliz aktor Tom Hardy'nin 40.dogum gunu

7. Warner Bros. Pictures, Owen Wilson, Glenn Close ve J.K. Simmons'in oynadigi ve 22 Aralik'ta vizyona girecek komedi Bastards'tan yeni goruntuler paylasti.

Sayfa 416/7020 İlkİlk ... 3163664064144154164174184264665169161416 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •