Sayfa 521/639 İlkİlk ... 21421471511519520521522523531571621 ... SonSon
Arama sonucu : 5110 madde; 4,161 - 4,168 arası.

Konu: AKPAZ Akyürek tüketim ürünleri pazarlama dağıtım ve ticaret a.ş.

1. Twettr da #akpaz yazin arkadaşın birisi güsel şeyler paylaşmış rt yapin arkadaşlar belki dikkat cekeriz erdoğan teog kaldirin deyip 3 günde teog kaldirdiği gibi belki çok düşük ama dikkat cekip patronlarina şöyle yan gözle bakip şitketin ağzina sıçmişsiniz der belki spk doruktaki parayi getir der

LG-D320 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. @45Tifozi yazincada cikiyor

3.  Alıntı Originally Posted by mselim1313 Yazıyı Oku
    Twettr da #akpaz yazin arkadaşın birisi güsel şeyler paylaşmış rt yapin arkadaşlar belki dikkat cekeriz erdoğan teog kaldirin deyip 3 günde teog kaldirdiği gibi belki çok düşük ama dikkat cekip patronlarina şöyle yan gözle bakip şitketin ağzina sıçmişsiniz der belki spk doruktaki parayi getir der

Boşuna uğraşma bence.adamların hicbirseyden çekinmiyor..bir kac aya kalmaz bu şirket tabelayı indirir..örnek fenis,artog,memsa,ataç clkhol ve nicesi..patronlar zengin hayatına devam ediyor.küçük yatirimci tahtasi kapanan hisseyle ortada kaldi..

4. ben dim direk Mehmet akyürek yazdım beni engelledi maşallah çok dürüst ailesine gidecek yol bulamasın

MI 5s Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Arkadaş bimeks bile 2 hafta içinde 2 kere hareket yapti. Bu akpaz denen kagit 2 yildir hic kipirdamadi.batacaksa bile son bir vole vurmak icin hareket eder diye beklenir ama bunda o da yok..haret ki hayret..

6.  Alıntı Originally Posted by kocamuğlalı Yazıyı Oku
    Arkadaş bimeks bile 2 hafta içinde 2 kere hareket yapti. Bu akpaz denen kagit 2 yildir hic kipirdamadi.batacaksa bile son bir vole vurmak icin hareket eder diye beklenir ama bunda o da yok..haret ki hayret..
    Muğlalı bir sende birde bende mal kaldı galiba.... Ya son sahibi olacağız... Yada kurtaracagiz ....

7.  Alıntı Originally Posted by muratz Yazıyı Oku
    Muğlalı bir sende birde bende mal kaldı galiba.... Ya son sahibi olacağız... Yada kurtaracagiz ....
    Seddulbahir ortadan kayboldu ve alın diye yorum yapmadığına göre hareket zamani gelmiştir diye düşünerek alima basliyorum.ya herro ya merro bu saatten sonra..

8.  Alıntı Originally Posted by kocamuğlalı Yazıyı Oku
    Seddulbahir ortadan kayboldu ve alın diye yorum yapmadığına göre hareket zamani gelmiştir diye düşünerek alima basliyorum.ya herro ya merro bu saatten sonra..
    Bencede..... Sen ce....

Sayfa 521/639 İlkİlk ... 21421471511519520521522523531571621 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •