Originally Posted by Webster Fuatim netasmi tuprasmi dedim Aklika koyden indim sehire filmi geldi Haaa turas ha netas ne farkederki dedim Netas aldim 😀😀😀 16.86 dursun burada
Originally Posted by Webster Hanim bana demisti Tr isen altin doviz al baska birsey alinmaz diye Sen karisma demistim🤣🤣🤣🤣🤣🤣 6dan aldigin dolaresleri bozmayacaktin🙂 Faiz karari tahminim 250bp Aralikta da 250 olmadi 150 daha
Originally Posted by YapraksızYonca 6dan aldigin dolaresleri bozmayacaktin🙂 Faiz karari tahminim 250bp Aralikta da 250 olmadi 150 daha Hic sorma ustadim Hic sorma Bozmasam suan tam 400k kardaydim
Bistte ve dolarda sanki ters kose yapacak havasi var Oyle bir dusus veya yukselme yok Piyasanin haberi vardir faiz kararindan Ama tepki yok Ilginc
Originally Posted by Webster Eggub yerine gubrf olaymis daha iyiymis Üstad EGGUB'un elinde liman var ve çok kıymetli. Piyasa bunun farkına varacak. Sürekli hisse değiştirmek de istemiyorum. ISMEN iyi gidiyor şu ara portföyde.
Originally Posted by Blueberry Elimdekiler; AFS, TCD, IJC, TGR, PPF, ISMEN, HDFGS, GEDZA, EGGUB, MIATK, Gram altın TL dışında elinde ne varsa kazanırsın. Üstad elimdeki fonlar şov yaptı bugün, getirilere bir bakın derim. Özellikle IJC +%3,83 yaptı.
Originally Posted by Webster Bistte ve dolarda sanki ters kose yapacak havasi var Oyle bir dusus veya yukselme yok Piyasanin haberi vardir faiz kararindan Ama tepki yok Ilginc Dolar 15-20 TL, uzun vadede 100 TL olur.
pas geçiyorlar herhalde
Forum Rules
Yer İmleri