Sayfa 100/1002 İlkİlk ... 50909899100101102110150200600 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 793 - 800 arası.

Konu: Yatırım Fonları IX

Eleman yeni henuz.... ogrenecek cok sey var ama
    herseyi de soruyo kerata
    z kusagi olabilir- konum alin hehe

ek olarak benim avatari da sevmis eleman....

Alıntı Originally Posted by Kemtuz Yazıyı Oku
    Tcd -10 da yaptı zamanında +7 de bu veri hiçbir şey değil tcd için
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

2. selamlar,

sizce 10 yıl boyunca düzenli olarak aft fon toplamak mantıklı bir yatırım yolu olur mu? birikimi çocuğun ilerideki eğitimi için kullanmayı düşünüyorum.

aft'yi seçme sebebim döviz ve amerikan borsası endeksli olması. tarihi olarak ikisi de uzun vadede artış göstermiş. yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

3.  Alıntı Originally Posted by fthp Yazıyı Oku
    selamlar,

sizce 10 yıl boyunca düzenli olarak aft fon toplamak mantıklı bir yatırım yolu olur mu? birikimi çocuğun ilerideki eğitimi için kullanmayı düşünüyorum.

aft'yi seçme sebebim döviz ve amerikan borsası endeksli olması. tarihi olarak ikisi de uzun vadede artış göstermiş. yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
    Sayın fthp,
    Eğer ABD hisselerini uzun vade, gözüm kapalı her ay alacaksam AFT yerine AFA'yı tercih ederdim.
    20 hisseyle kendini sınırlandırmış bir fonu uzun vadede tercih etmezdim.
    Tabii ki getirilere bakınca AFT'nin yanında AFA biraz sönük kalmış.Karar sizin.
    Saygılar.
    Sevgiler.

4. dostlar hani bi aralar sorardık ya kvb mi ppfmi diye? bu sabah ziraatın kvb'si 0.30 getirmiş. bu günlerde ppf yyerine kvb alınır mı ne dersiniz?

5. Merkez Kur % + 1,28

6.  Alıntı Originally Posted by Market Soul Yazıyı Oku
    Bu mu ucmus hali

Turk Telekom TT175 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by supremegod Yazıyı Oku
    Bu mu ucmus hali

Turk Telekom TT175 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    2800 TL kazancım var.
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

8.  Alıntı Originally Posted by fthp Yazıyı Oku
    selamlar,

Siz 10 yil boyunca AFT alacaksınız da AFT su anki haliyle 10 sene kalacak mi? Bunun bir garantisi yok. Gecmiste örnekleri de var. Bir kap bildirimiyle temasını değiştirebilirler. Bu ihtimal de var.

Belirli şirketlere yatırım yapmayı düşünüyorsanız doğrudan yabancı hisse senedi alabilirsiniz. Vergisel mevzuati incelemek de fayda var.

Aft'nin yönetim ücreti az değil. On sene bileşik olarak düşününce hic değil.

Sayfa 100/1002 İlkİlk ... 50909899100101102110150200600 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •