Sayfa 100/897 İlkİlk ... 50909899100101102110150200600 ... SonSon
Arama sonucu : 7176 madde; 793 - 800 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by mehmetyun Yazıyı Oku
    tahmindir bende bugun burada herkes bir haber bekliyor ya halka arz ya da spk ya bedelsiz başvurusu bir şey bekliyoruz..

*SPK/Gönül: Sene sonuna kadar halka arzların devamını bekliyoruz

spk da bunu demiş hızlandıracaklar sanırım.
    SPK

Mühendis patronlar plana sadık kalsınlar da, çok uzatmadan beklentiler gerçekleşsin.

Alıntı Originally Posted by Sabolc Yazıyı Oku
    SPK

Mühendis patronlar plana sadık kalsınlar da, çok uzatmadan beklentiler gerçekleşsin.
    beklentiler gerçekleşsin ama onların devamına yeni bir beklentiler koyması gerek yoksa nanay yatırımcı eurpowera kayar :D
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

3. bu smartta nasıl bir tahtacı var gerçekten inanılmaz

4. Europower arz olsun ilk fırsatta elimdeki 10 bin lot gesanı oraya geçeceğim. Birçok kişide benim gibi davranacağını düşünüyorum.. artık gesan nasıl etkilenir bilmiyorum..

5. oy oy oy bu nasıl bir baskılama böyle, çat çat 7k hisseyi koyuyorlar

6.  Alıntı Originally Posted by Rapmatic Yazıyı Oku
    Europower arz olsun ilk fırsatta elimdeki 10 bin lot gesanı oraya geçeceğim. Birçok kişide benim gibi davranacağını düşünüyorum.. artık gesan nasıl etkilenir bilmiyorum..
    Mevcut durum böyle devam ederse ben de aynısını yapmayı düşünüyorum. Ama önce arz'dan alabildiğim kadarını alacağım.

7. alabilirsen gec

8.  Alıntı Originally Posted by Gueno_33 Yazıyı Oku
    Mevcut durum böyle devam ederse ben de aynısını yapmayı düşünüyorum. Ama önce arz'dan alabildiğim kadarını alacağım.
    Ne bozabilirki mevcut durumu gesan bu kadar, madem patronlar europowera odaklanmış bizde ona odaklanalım

Sayfa 100/897 İlkİlk ... 50909899100101102110150200600 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •