Originally Posted by
kafkaf
Büyüklerin robotlar manyak çalışıyor.
Ereğli thyao arçelik alırken banka satıyor, sonra tam tersi yapıyor ve endeksi istediği yere götürüyor.
İnsan gücü ile yapılabilecek şey değil. Robotlara kafa tutmak ise iflasa götürür.
Yani para kimdeyse onun sözü geçer. Şu an en büyük ortak varlık fonu. O ne derse o olur bence . Ytd.
kademeli alım ... paçal değil ama . yani zararı kurtarmak için maliyet düşürmek paçal saçma sapan mantığa aykırı bir şey zaten. Kademeli alımla robotun kapanından sıyrılabilme ihtimali rasyonel gerçek olarak, piyasada test edilerek denenebilecek, bir olgu. Kademeli alım sürecinden kast edilen , gıdım gıdım alırkenen , şu kadar paraya zararımı keserim , şurayı görürse pozisyonu zararla kapatırım bu maliyeti kabul ediyorum diyebilmek , diyemeyen zaten halen psikolojik olarak piyasada işlem yapmaya hazır değil demektir.
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Yer İmleri