Sayfa 1016/1020 İlkİlk ... 16516916966100610141015101610171018 ... SonSon
Arama sonucu : 8153 madde; 8,121 - 8,128 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

Alıntı Originally Posted by ugurcan001 Yazıyı Oku
    Ege de 5 seneyi bitirmek üzereyim. 4 lu rakamları görmeden vermem... 10 yilda bir hedef koyduğum kağıtları alıyorum.. daha 5 yılım var. Maliyet 10.47...

Hayırlı kazançlar olsun
    Spekülatörler yazınızı okudular tavanı bozdular sizi tebrik ederim sabrınızdan dolayı.
    2 sene sonra temettü hissesi olabilir 1000 TL için bir şey diyemem.Şuan temettü hissesi değil ytd.

Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Filenin sultanlarını izlerken tavanı çözmüş mübarek, valla atış serbest moduna girmiş, neyse ki 2-0 öne geçtik.
    Hocam basketbol erkek milli takımı takibimde turnuvada iyi gidiyoruz.Koç Ergin Ataman uyumuyor inşallah bekliyoruz kupayı ciddi rakip Sırbistan milli takımı.Ege gübre güçlü kapattı seansı ytd..

3.  Alıntı Originally Posted by anadolulu alp Yazıyı Oku
    Spekülatörler yazınızı okudular tavanı bozdular sizi tebrik ederim sabrınızdan dolayı.
    2 sene sonra temettü hissesi olabilir 1000 TL için bir şey diyemem.Şuan temettü hissesi değil ytd.
    Hocam bu hareketler olmak zorunda kâri alan gider... bu arada bolemberg geçen haber yaptı hisse 2 tavan gördü.. bugünde alternatif menkul model porfeyden çıkarıyorum dedi olan ortada...

Uzun da sıkıntı yok... şirket giderek büyüyor. Gerçek hikayeyi zaten herkes biliyor onu söylemeye gerek bile yok.

Egeen 6 yıl konya çimento 10 yıl sonra sattım... buda öyle yada böyle istediğim yere gelecek inşallah...

Bence herkes rahat olsun... mesele sadece zaman ve buraya ayırdığınız paranın ihtiyacınız olmayan kısmıdır.

Bofa hangi hisseye girerse umut verir sonra da yangın yerine çevirir. Son yarım saatte eminim o satmıştır.

Yarın da eksi açarız. 115 125 arası gider gelir.

Hayırlı akşamlar

Alıntı Originally Posted by ugurcan001 Yazıyı Oku
    Hocam bu hareketler olmak zorunda kâri alan gider... bu arada bolemberg geçen haber yaptı hisse 2 tavan gördü.. bugünde alternatif menkul model porfeyden çıkarıyorum dedi olan ortada...

Uzun da sıkıntı yok... şirket giderek büyüyor. Gerçek hikayeyi zaten herkes biliyor onu söylemeye gerek bile yok.

Egeen 6 yıl konya çimento 10 yıl sonra sattım... buda öyle yada böyle istediğim yere gelecek inşallah...

Bence herkes rahat olsun... mesele sadece zaman ve buraya ayırdığınız paranın ihtiyacınız olmayan kısmıdır.

Bofa hangi hisseye girerse umut verir sonra da yangın yerine çevirir. Son yarım saatte eminim o satmıştır.

Yarın da eksi açarız. 115 125 arası gider gelir.

Hayırlı akşamlar
    Uğur hocam eski zirvesi 1 ay üzeri geçemediği zirvesi 108 TL altı günlük kapanışlar almadığı sürece sıkıntı yok.Eğer seans içinde 108 altını test ederse beğenenler için toplama fırsatı vermiş olur.Uzun da haklısınız yaptığınız tespitler mantıklıdır hayırlı akşamlar. ytd..

5. 17.00

17.30

17.45

18.10

6. Takaslar iyi görünüyor, bu hareketlerle seans içinde düzeltme mi yaptı acaba, kapanışta tekrar 20 üstüne atması bunu akla getiriyor.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

Günaydınlar. Hissemiz artık hacimli bir şekilde maşallah diyelim ilerliyor. 125.30 üzeri kapanış yapsa benim için yeterli. Teknik olarak sonraki formasyon hedefleri 190 sonrası 230 civarı. Umarım böyle devam eder. [emoji4]

2311DRK48G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8. 126.80 yeni zirve olarak kayıtlara geçti, 122'ye kadar düştü şimdilik, 125 kapatabilirse iyi, tahtayı götürenlerin niyeti önemli.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

Sayfa 1016/1020 İlkİlk ... 16516916966100610141015101610171018 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •