Sayfa 1017/1032 İlkİlk ... 175179179671007101510161017101810191027 ... SonSon
Arama sonucu : 8252 madde; 8,129 - 8,136 arası.

Konu: HALK Cafe - I

1.  Alıntı Originally Posted by ozer4151 Yazıyı Oku
    nerde yazıyor bulamadım.oray taradım burayı taradım yok.
    abd basınında görmedim.
    adam diye bir yabancı yazar var, sanırım 31 mart tarihi onun gönderdiği evraklarda vardı, 5-10 sayfa geride kaldı.

Alıntı Originally Posted by ozer4151 Yazıyı Oku
    nerde yazıyor bulamadım.oray taradım burayı taradım yok.
    abd basınında görmedim.
    Mahkeme dokumanlarindan koydum.

Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Dava 31/Mart/2020 09:30'da.

MEMO ENDORSEMENT as to Turkiye Halk Bankasi A.S. on re: 603 Letter filed by Turkiye Halk Bankasi A.S. (Defendant Replies due by 3/5/2020., Government Responses due by 3/5/2020, Arraignment set for 3/31/2020 at 09:30 AM before Judge Richard M. Berman.) Time excluded from 2/28/20 until 3/31/20.ENDORSEMENT.King & Spalding's application (2/27/20) to adjourn Halkbank arraignment is granted to 3/31/20 at 9:30am. Counsel for Halkbank & the Government are requested to meet & confer forthwith to propose to the Court appropriate arraignment allocution language by 3/5/20 (noon). Time is excluded under the Speedy Trial Act to 3/31/20 so that witten Halkbank approved as described in attached K & S letter can be docketed. See also TR 2/25/20 (Signed by Judge Richard M. Berman on 2/28/20)

3.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Mahkeme dokumanlarindan koydum.
    Teşekkürler 666
    3 sene oldu, sinirler bozulmayı geçtik.koronavirüsten sağsalim dünya kurtarırsa paramızı yiyebileceğiz.
    Bence en büyük sıkıntımız koronavirüs.
    Hızlı yayılıyor.
    öyle senaryolar yazılıyor ki insanın tüm varlığını satıp yiyesi geliyor.

Bu süreçin uzaması , banka endeksini yukarı taşıyamıyor.galiba seçim sonucundaki başkana kalacak siyasi dava.

4.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    adam diye bir yabancı yazar var, sanırım 31 mart tarihi onun gönderdiği evraklarda vardı, 5-10 sayfa geride kaldı.
    Bu adam'ın bir yazısını da buldum birşeyler yazıyor.süreç kolay kolay bitmez gibi.yazılarını piyasa yanlıs anlamadı.yani İran'ın suçlu çıkması gerekiyor.hakan Atilla suç dediklerini kabul etmedi, kabul eden Reza.
    Esas suçlu Reza, işi yapan Reza .
    Ambargonun delindiğini bilen de reza.
    Kastı suçu olan da Reza.
    Halkbankasının kandırılıp bu ceza oyununa sürüklendiği görülüyor.veyahut göz yumulmuş.

Amaç ülkenin ve bankanın itibarını zedelemek.

Fakat 100 milyar dolarlık ticaret , halkbankası davası kapanmadan başlamamalı.herhalde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve BIST başkanımız Hakan Atilla bunu gözönüne almış olması gerekir.

5. Adamımız (Halkbankasının ABD'deki avukatı) : Andrew C. Hruska
    Partner @ King & Spalding
    Uzmanlık alanı: Special Matters and Government Investigations (özel meseleler ve hükümet kaynaklı soruşturmalar)
    Tel (New York): +1 212 556 2278
    e-posta: ahruska@kslaw.com

Hem bankanın hem de biz hissedarların geleceği için çok önemli bir yeri var Hruska'nın.
    20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.

6. Hruska'nın CV'sine bir göz gezdirdim. Bence bu adamı tutmakla Halkbankası çok iyi bir karar verdi. Kamudan gelme kendisi. Üst düzey kamu görevlerinde bulunmuş. ABD Adalet Bakan Yardımcısı Larry Thompson'un Kıdemli Danışmanlığını yapmış. Manhattan (New York) Bölge Savcılığında yardımcı bölge savcılığı görevinde bulunmuş. Ayrıca Doğu New York Bölge Mahkemesinde başsavcı yardımcılığı yapmış (not: Bizim duruşma Güney New York Bölge Mahkemesinde görülüyor). 2017 yılında ABD'de "Yasal süreci en iyi yöneten Yılın Avukatı" seçilmiş. Daha iyi bir avukat bulamazdı Halkbank.
    20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.

7.  Alıntı Originally Posted by ozer4151 Yazıyı Oku
    Bu adam'ın bir yazısını da buldum birşeyler yazıyor.süreç kolay kolay bitmez gibi.yazılarını piyasa yanlıs anlamadı.yani İran'ın suçlu çıkması gerekiyor.hakan Atilla suç dediklerini kabul etmedi, kabul eden Reza.
    Esas suçlu Reza, işi yapan Reza .
    Ambargonun delindiğini bilen de reza.
    Kastı suçu olan da Reza.
    Halkbankasının kandırılıp bu ceza oyununa sürüklendiği görülüyor.veyahut göz yumulmuş.

Amaç ülkenin ve bankanın itibarını zedelemek.

Fakat 100 milyar dolarlık ticaret , halkbankası davası kapanmadan başlamamalı.herhalde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve BIST başkanımız Hakan Atilla bunu gözönüne almış olması gerekir.
    Biraz daha detaylı ama güzel bir yazı daha var, birazdan eklerim buraya. Güzel bir özet yapmış.

8. Andrew Hruska'nın CV'sini İngilizce olarak aşağıya geçiyorum, dil bilenler okuyabilir. Kurumsal dolandırıcılık, menkul kıymet ve banka dolandırıcılığı ve bunlarla alakalı kamu soruşturmaları üzerinde tam bir uzman kendisi. ABD'nin en büyük 500 şirketindeki üst yönetim kademelerinin kriminal savunmalarını üstlenen elit bir savunma ekibinin üyesidir kendisi. ABD Adalet Bakanlığı, ABD SPK'sı olan SEC, ABD kamu kurumları ile çok yakın ilişkileri var.

Andrew Hruska (Drew) focuses on criminal and regulatory litigation and investigations, complex civil and bankruptcy litigation, and internal investigations. A partner in our Special Matters and Investigations practice, Drew represents major financial service and industrial companies in enforcement investigations and other matters.
    Drew represents a variety of financial services clients, including securities, commercial banking, insurance, insurance brokerage, hedge funds and private equity funds, along with major industrial companies, in enforcement investigations by government agencies, including the U.S. Department of Justice, the Securities and Exchange Commission, state attorneys general, and many others. Matters under investigation typically involve securities, foreign corrupt practices, banking regulation, international trade sanctions, false claims, taxation, data, privacy and security, antitrust and immigration restrictions.
    In addition, Drew consults with numerous multinational companies on a range of criminal and regulatory compliance issues. He has also conducted numerous internal investigations concerning allegations of securities fraud, bank fraud, healthcare fraud and foreign corrupt practices for Fortune 500 companies.
    Before ****ing our firm, Drew served as the Chief Assistant U.S. Attorney for the Eastern District of New York, where he supervised the criminal and civil divisions. He also had oversight of the office’s corporate fraud offensive, including investigations of Computer Associates and Symbol Technologies. In another high-profile case, Drew was appointed Acting U.S. Attorney for the prosecution of the New York Racing Association on tax conspiracy charges. He also led the criminal investigation of the Staten Island Ferry crash of October 15, 2003, that resulted in a manslaughter conviction for New York City’s Ferry Service Director.
    Previously, Drew served as Senior Counsel to U.S. Deputy Attorney General Larry Thompson, and as an Assistant District Attorney in the Manhattan District Attorney’s Office, where he prosecuted major securities, bank and insurance fraud cases as a member of the Frauds Bureau.
    Drew has been named a “U.S. Litigation Star†in the 2017 Benchmark Litigation guide. He was also recognized in 2016 by Legal 500 U.S. for White-Collar Criminal Defense.

Sayfa 1017/1032 İlkİlk ... 175179179671007101510161017101810191027 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •