Allahım sana geliyorum, koskoca bir ülkenin bakanı bu sözleri söyleyebiliyorsa ben neden bakan değilim..
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: Kimse kimseyi kandırmasın Suriye rejiminin saldırılarının amacı İdlib'i ele geçirmektir.
Allahım sana geliyorum, koskoca bir ülkenin bakanı bu sözleri söyleyebiliyorsa ben neden bakan değilim..
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: Kimse kimseyi kandırmasın Suriye rejiminin saldırılarının amacı İdlib'i ele geçirmektir.
Canın bile emanetken, Kaybedecek neyin olabilir ki?
bak şimdi bu piyasada kullanılan sistemleri size kim öğretti, içinde katkınız varmı desem beni tefe koyarlar. en iyisi demeyimama kimse kendi aklını kullanmıyor. hepsi palanın tezgahı ben bunu bilirim. tabi kimse akıl vermek gibi bi niyetim yok. düşüncemi paylaştım. yasak değil değilmi
![]()
Bu insider işini borsaya ilk getiren rothschild ler.
Ailenin kurucusu İngiltere fransa savaşında galibin ingiltere olduğunu elçilikten bile önce öğrenecek istihbarat ağı kurdu. İlk insider ı bu şekilde yaptı.
Bunu öğrenince hemen İngiltere bonoları satıyor, ailenin diğer fertlerine sattıklarını aldırıyor, İngiltere savaşı kaybetti izlenimi yaratıyor. Ertesi sabah İngiltere savaşı kazanıldığı öğrenilince bonolar tavan yapıyor ve dünyanın en zengini haline geliyor adam.
Bu aile çok mu güçlü evet tabii ki. Ancak artık gücü azaldı, para hala onlarda. Örneğin dünyadaki paranın 5 te 2 si onların, siyasette aktif de rol oynarlar ama eskisi gibi değil. Para belli bir seviyeyi geçince reset attırıyorlar piyasaya bunun kontrolü peşindeler sadece.
Eskisi gibi nüfuz etmiyorlar, ya da edemiyorlar.
Şuanda başındaki kişi, uyuşturucu ve seks bağımlısı. Aşlesinin izin vermediği kişilerle evlendi, mankenlerle takıldı. Sarayında zencili seks partileri verdi ve kendi ağzından tükenmişlik sendromunda olduğu açıklandı.
Dış güçler artık yok anlayacağınız..
ikigozum un bir lafi vardi. vobcular hicbir zaman basaramayacak
Hamdım Piştim Yandım
Yer İmleri