Geçen hafta yatırım fonlarının Bankalardan çıkışı 120 milyon dolares olmuş...Çok para... Dikkat etmek lazım..
Geçen hafta yatırım fonlarının Bankalardan çıkışı 120 milyon dolares olmuş...Çok para... Dikkat etmek lazım..
Sonunda geçte olsa anlamış..
................
AB Dışişleri Bakanı Josep Borrell:
'Batı'nın hakimiyeti kesin olarak sona erdi'
Atatürk son derece gerçekçi bir insan.
Burada ölçü akıl ve mantık ile ve gerçekçilik ile seçilmiş.
Eskiden neden heriflerin daha da üstüne çıkmıyoruz diye merak ederdim.
<<<<<<<<<<<<<<<<
Yurttaşlarım!
Az zamanda çok büyük işler yaptık. Bu işlerin en büyüğü, temeli Türk kahramanlığı ve yüksek Türk kültürü olan, Türkiye Cumhuriyetidir.
Bundaki muvaffakiyeti Türk milletinin ve onun değerli ordusunun bir ve beraber olarak azimkârane yürümesine borçluyuz.
Fakat yaptıklarımızı asla kâfi göremeyiz. Çünkü daha çok ve daha büyük işler yapmak mecburiyetinde ve azmindeyiz.
Yurdumuzu dünyanın en mamur ve en medeni memleketleri seviyesine çıkaracağız.
Milletimizi en geniş refah, vasıta ve kaynaklarına sahip kılacağız.
Millî kültürümüzü, muasır medeniyet seviyesinin üstüne çıkaracağız.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Ben şu şekilde yorumluyorum, bu hayatta başına gelen zararlar fazlası ile karşılanacaktır, o yüzden bunu kim yaptı filan peşine çok fazla düşme bize havale et çok daha karlı çıkarsın ama çok istersen ve eminsen de misli ile cevap verebilirsin..
Burada da benzer bir ifade var gibi.
https://www.youtube.com/watch?v=0ptTcHa4HZI
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
CHP ye oy verecektim ama ÖZGÜR BAŞGAN bizim oyumuzu istemiyor.Bedelliler bana oy vermesin,demiş.
YAPACAK BİR ŞEY YOK..O zaman vermeyelim..
600 k bedelli varmış...Aileleriyle beraber 2 milyon eder.
işin garibi TBMM sunulan BEDELLİ dilekçesinde onun da imzası varmış.Ülkem komedi.
https://www.tiktok.com/@ensonhaber/v...57956456811781
Tamam sonra sıvadı.Danışmanları hemen''SAKİN OL ŞAMPİYON'' demişlerdir...ve söylenen sözün vehametini-oluşan tepkiyi hatırlatmışlardır.
Güya DEM e mesafe yapacağım diye bu taraftaki çamları devirdi.
Ama söylediği siyaset tarihinde az bulunan ÇAM DEVİRMELERİNDEN...
ÖZGÜR başkan ,yazılı metin dışına çıkmasın .''HEYECANLIYIM-GENCİM'' ayaklarına züccaciye dükkanına girmiş fil gibi; sağı solu yıkıyor....
''SAKİN OL-SAKİN OL'' diye 40 kere telkinden sonra konuşmalı.
Ben REİSİ burada çok eleştirdim...Ama mesela senin CEHEPE yi-KEMALİ-ÖZGÜRÜ eleştirdiğini hiç görmedim.Ciddiyim tek bir yorum görmedim.
Bize göre onlar insan ve her zaman hata yaparlar. BİAT yok,kutsama yok.
KEMAL dedeyi sevmezdim ama bu ERGEN RUHLU abimizden sonra PİROMUZU arar oldum.Hele 6 lı masadaki ö görüntüyü çok özledim...CİDDEN YAHU NEREDE O 6 LI MASA?
KEMAL piromuz sempatikti.Hataları kırdığı potlar ile rendice etmezdi.Ama bu yeni başgan hani MATKAP DÜĞMESİ TAKILIR da matkat sağa sola saldırır ya...öyle....
Hayır KEMAL dedemiz olsaydı REİS seçimden korkar MAAŞ ZAMMI BİLE verirdi...6'lı masa ayağına.
Ama bu yeni başgan sayesinde maaş zammından da olduk.YAKTIN BİZİ ÖZGÜR BAŞGAN...
Siyasi gelişmelerden direk menfaatimiz yoksa siyaseti çok da ciddiye almamak lazım. DAVA-MAVA hikaye ...YETKİ-GÜÇ-PARA -İŞ için yapıldığını düşünüyorum.
MÜCAHİTLER MÜTEAHHİT OLDU..ÇAYCI GÜRSEL TEKİN KARUN GİBİ ZENGİN OLDU..ÇAYCILIK BU KADAR KARLI MI?
Hele demiyorlar mı: MİLLETİME HİZMET İÇİN HER TÜRLÜ FEDAKARLIĞA HAZIRIM
Son düzenleme : ABKA; 04-03-2024 saat: 08:32.
Emekliler bile bizim kadar emekli maaşlarını konuşmuyorlar. Adamlar 2024 yılında ülkenin yarısından fazlasını taş devrine götürdü. İlk insanlarin temel sorunu olan barınma ve yemek bugün hala ulkenin en büyük sorunu. Adamlar yemin etmişler asgaride bir avuç şanslı azınlık hariç herkesi esitleyecekler.
Yer İmleri