Sayfa 1021/1252 İlkİlk ... 21521921971101110191020102110221023103110711121 ... SonSon
Arama sonucu : 10014 madde; 8,161 - 8,168 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. power ı bilmeyenlere tavsiye, çok üstüne gitmeyin. ama önerilerine de kulak tıkamayın. 1-2 senedir dolar da dolar diyip durdu.

bayram öncesi dolardaki hızlı ralli sonrası şimdi yedire yedire boşlukları doldura doldura çıkarıyorlar.

bir musibet bin nasihattan iyidir boşa denmemiş. bu arada dudu nerelerde?

2. Merkez bankası bankalara ek para veriyormuş o parada dolara gidiyor ve dolar gene artıyor Ytd

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3. az once ekonomi kanalında soyledi ekonomistin biri onu bankalar ne ayak acık pozisyonları yokken bildigin spekulatorluk yapıyorlar demekki dolardan kazanmak icin ..

4. halkbank ve teb 72 gün bono ihracı yaptı

acaba kaç vermişler oran olarak bilen var mı

teşekkürler.

syg,

5.  Alıntı Originally Posted by trion Yazıyı Oku
    az once ekonomi kanalında soyledi ekonomistin biri onu bankalar ne ayak acık pozisyonları yokken bildigin spekulatorluk yapıyorlar demekki dolardan kazanmak icin ..
    Evet aynen merkezden düşük faizle para alıp dolara yatırıyor bankalar

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by kerem34 Yazıyı Oku
    Merkez bankası bankalara ek para veriyormuş o parada dolara gidiyor ve dolar gene artıyor Ytd

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    SONUN BAŞLANGICI .. likiditeyi kıssalar ayrı bir dert, açsalar ayrı bir dert.. yapacak birşey yok.. hep ayn şeyi düşünüyorum.. BU GÜNLER BAĞIRA BAĞIRA , MAHALLENİN EŞŞEĞİ GİBİ ANIRA ANIRA GELDİ..

hı bu kasıtlımı yapıldı, yoksa bilinmiyormuydu? bütün mesele bu..

7. bankalar likiditeyi napacak ki benim anlamadıgım kredi ceken yoksa eger musteri var mı ki normal okul zamanı bu saatlerde 40 kisi olan bir banka subesinde 10 kisi anca oluyor ....konut kampanyası basladı kredi cekilir diye likidite istemislerdir desem ekonomi kanalı dolara gidiyorlar diyor ..mb sanki dolar cıksın istemis bu durumda .

8.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    faiz artışı mı neymiş o ilk kez duyuyorum böyle bir şey ovp yi beklemek lazım
    sn.bahri , sonunda mevduat inadından vazgeçerek sizde dövize geçtiniz demek ki. Faiz artışından umutlar kesilmiş. Tam da istenilen şey halk yığınlarına kabul ettirilmiş. Demek ki , döviz toplayanlar şimdi hiç beklenmediği anda faizi öyle bir arttıracaklar ki dövizleri en az 2 yıl yine halka taşıtacaklar. Benim bütün korkum terste kalmak. Zira bu döviz seviyeleri hayra alamet değil.

Sayfa 1021/1252 İlkİlk ... 21521921971101110191020102110221023103110711121 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •