Günaydın Genşşleeeer !!!!!

Originally Posted by
Dandanakan
Dedin hatta kızdı bizi tehdit etti giderim bu topikten dedi.
KÜSTÜM...
Yahu sen ki koskoca Başlık İdare Amirisin (BİA). senin ne işi var çarşıda pazarda.
He ne işin var abi.
İnsan hiç düşünmez mi Tamam hadi düşünemedin. Yaşlısın falan ama bu bir mazeret değil ki abi.
Söylicen ordan bi çömeze "kardeş bak ben çarşı pazar yapıcam burdaki deliler graf falan ister. Öyle yalancıktan 1-2 grafik salla bak hepsi burda kayıtlı der" .
Yalan mı üstadım. Bence amirim bu işi biraz boşlamaya başladı.
Yahu sen mi başlık sahibi misin? Öyle kafana esip ben gidiyorum diyosun. Başlık sahibi bile akşam dükkana bakmaya geliyor yahu. Olmaz arkadaş olmaz böyle. Lütfen işimize gereken özeni itinayı ve titizliği gösterelim. Nedir ya .. Çarşı pazar.
Bak dün gitti servis parası. Vallahi aracı kurum benden daha fazla komisyon kazandı. Nedir be abi 2 lot parası kaldı.cıh cıh ..

Originally Posted by
e.yegen
Hisse net forumunda algı ya ters hareket etmeli heleki VOB forumunda okuyupta malda olan kalpden giderdi dün ne idi şimdi ne.tamamen psikoloji bu borsa..
Abi bizi bulaştırmayın. Bakın hepimiz kötü yola düşeriz. Yahu şurda 2 tane grafik göremedik sen diyon viop vob . Bizi orda ham yapar yerler abi biz orda yerler.

Originally Posted by
MR&MRS
polis mi bastı topiği kimseler yok
yada paraları saymaya giddi herkes

Ne parası be dün pantolon elden gidiyordu az kalsın

Originally Posted by
T/A
Gitmeden size bir de
GEDZA grafiği paylaşayım...
Sayfasına koymadım. İsteyen buradan oraya ekleyebilir...
Orada bizleri pek takmıyorlar...
GEDZA için yaptığım
Kanal Çalışması...]
Orda hafif bi arıza var abi. Ben gelicem de . Bana uygun şartların oluşmasını bekliyorum 

Originally Posted by
MR&MRS
prenses bilmiyorsan Selim ağbeye sor o sana annatsın paranın ne olduğunu

...
..
:
Hiç bi işe yaramıyo sizde olmadığı içinde sorun yok dert etmeyin. O olmadan hayat gayet güzel. Gerçi olursa daha güzel olduğuna dair iddialar var ama. Bizde olmadığı için pek dert etmiyoruz

Originally Posted by
alyel
O zaman ben de istiyom "para"
Nerde satıyolar ? :
?
Ablam bu saatten sonra ne yapıcan parayı . para bizi bozar bu saatten sonra. Erken yaşlarda olsa belki. Boşver.Takma kafanı Sen bi avm falan gez deşarj ol. Bak enişteye de fazla yük olma.

Originally Posted by
MR&MRS
selimim koş koş CAFER usta adresi şaşırmış

O KİM YAHU ?

Originally Posted by
MR&MRS
Elon Musk: Açığa hisse satanlara saygı göstermeyin
.. GameStop hisselerine...
bu adamı öldürürler yakında
Bu konuyu açalım belki yeni gelen akideşlere faydası olur..
Ohhhh be...!!!Yahu 12 saat bi şey yazmayınca amma dolmuşum. Şu kaveler açılsın artık.(ayrıca bu konuda 2 çift lafım var . ilerde sölicem)
Haa bu arada. dünkü rüzgara inanıp yelkenler şişer diye balıklama atlamayın Tam sazan havası bu hava. Ne olur ne olmaz STOP yapmayı becerin. En kötü günlük yevmiyeden olursunuz. Öteki türlü pantolonda elden giderse kar kış kıyamet poponuz açıkta kalmasın. DİKKAAAAT.!!!!!
Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
" Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"
Yer İmleri