Sayfa 103/113 İlkİlk ... 35393101102103104105 ... SonSon
Arama sonucu : 898 madde; 817 - 824 arası.

Konu: MTRKS - Matriks Bilgi Dağıtım Hizmetleri A.Ş.

1. Kağıdın en büyük sorunu aşırı sığ olması, geçende yazmıştım trade için uygun hale gelmesi için yüksek oranlı bir bedelsiz şart ki, an itibariyle iştirakinin sermayesinden bile düşük, halka açıklık oranı da düşük olunca günlükçülerin uğramadığı bir tahta...

Trade için uygun olmayan bir tahtada teknik de çalışmıyor doğal olarak...Kayıtlı Sermaye Tavanının yükseltilmiş olması bu yönde atılmış bir adım gibi görünüyor sanki ama dur bakalım...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

2. Küçük çaplı fon girişleri devam ediyor...Bir çok kadim aracı kurumun (mesela OMD ) teknoloji fonu bile yok henüz...Yapılan düzenlemeler sonrasında bu alandaki fon sayısı da hızla artacaktır kanaatimce...Haliyle borsada işlem gören tek kripto sağlayıcı şirkete olan talep de buralarda kalmaz...Net...

Bir de MAC, EID, TKF gibi hisse yoğun fonların portföyüne girdiği zaman zaten gerisi gelir...

3. Faizi de bahane edip düşüyorsunya helal olsun taban yap bence

4. https://spk.gov.tr/spk-bultenleri/20...spk-bultenleri

SPK işi gayet ciddi tutuyor...Bugün TV'deki bir yorumcu "Türkiye'de aktif kripto yatırımcı sayısı 11 milyon kişi" dedi...Potansiyel büyük yani, bir de şu yukarıdaki gibi kıytırık işletmeler aradan çıkarsa kötü de olsa bir pazar payı olur MTRKS'in...

5. Daha bankaların bile ne yapacaklarını bilmediği bir sistemde "geç kalındı" demek yanlış olur...Başlamamış ki geç kalınsın...

https://x.com/bayakelci/status/1935777569196195979

İşin içine girdikçe görüyorum ki, bildiğin kara düzen bir sistem...Bu regülasyonlara en hızlı uyum/çözüm sağlayanlar feci para kazanacak onu anladım...

6.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Daha bankaların bile ne yapacaklarını bilmediği bir sistemde "geç kalındı" demek yanlış olur...Başlamamış ki geç kalınsın...

https://x.com/bayakelci/status/1935777569196195979

İşin içine girdikçe görüyorum ki, bildiğin kara düzen bir sistem...Bu regülasyonlara en hızlı uyum/çözüm sağlayanlar feci para kazanacak onu anladım...
    Öyle üstadım ama borsamızda bu tür beklentileri satın alacak vizyoner yatırımcı maalesef yok..

7. Ben, eski kafalı bir yatırımcıyım...Daha 15 gün önce 176,80 TL olan bugün 23,82 TL den işlem yapmış DERHL gibi hisselerle işim olmaz...Geçen gün dikkat edin dediğimde 51 TL idi...Böyle hisseler bitirir insanı, net...

Şirketin kasasında tertemiz 200 milyon TL mevcut ve en basitinden aylık %4 getirse 3 aylık dönemde 24 milyon TL kâr yazar...Rutin gelirler vs eklediğimde II. çeyrekte 45-50 milyon TL civarında kâr getirmesi hiç şaşırtıcı olmaz...İlk çeyrekle birlikte neredeyse sermayesi kadar kâr potansiyeli mevcut...Ve bunu yatırımcısı ile paylaşma kültürü ile birlikte değerlendirdiğimde en kötü %50 civarı bir temettü beklentisi benim için yeterli...En azından enflasyon üzeri...Olası bir bedelsiz ve Kripto işi bonus....Daha ne olsun...

Tahtacı abiler malı kaptırmış durumda, yani en azından bana...Hatta normal portföy hedefimden 40K lot kadar fazladayım...Turşuyu kurdum, dursun bakalım ne olacak...Akmaz, kokmaz ...

Muhtemelen son bir undershoot denemesi yapacaklar, bekliyorum...

8. 100 milyon 3 aylık kar yazan atatp 15 milyar pd gördü şimdi 7 milyar pd de ata grubu geri alım yapıyor..

Sayfa 103/113 İlkİlk ... 35393101102103104105 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •