Bence siz 90'lı yıllarda kalmışsınız. Bugünlere gelmek istemiyorsunuz, çünkü 90'larda olmayan ölçüde dış borç, ekonomik kriz var.
Nankörlük ne demek, topladığı aidatlarla "çardak" yapıp övünen site yöneticisi gibiler, sanki yapılanları kendi paraları ile yaptılar. Vergi toplandı, dış borç alındı, bu paralarla cihatçı, yandaş beslenirken biraz da vatandaş nasiplendi ki şimdi kat kat çıkarıyorsunuz vatandaştan zaten.
- - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
Winter is coming...
90lara gitse yaşı tutmaz bence idrak etmek için
Nexus 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Biz. U ülkenin ortak değerleriyiz; Farklı görüşlerde olsakta. Yalnız kazançlı durumda hiç ses Yok. Devam edeceğini düşünürken malda yakalanınca neden bu arabesk tavırlar. Bizde maldayız. Bu kadar bağırıp çağırmaya Ne gerek var.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
En basitinden Atatürk ün zamanında kurulması için halktan yardım toplattırdığı şeker fabrikaları hiç edildi limanlar tek tek özelleştirildi hazine arazileri parsel parsel satıldı. Nasılsan öyle yönetilirsin diye bir laf vardır ben halkta bi sorun olduğunu düşünüyorum milli bilinç YÖK. Sizlere 112 sayfalık tarafsızca okumanızı istediğim bir kitap tavsiye edeyim 4.5 5 tl kitap. Grigory Petrov- Beyaz zambaklar ülkesinde. Lütfen herkes elini vicdanına koyup şu kitabı okusun ne demek istediğimi anlarsınız.
Yer İmleri