Artan

20,58 9.99 15:21
109,00 9.99 13:55
175,20 9.98 15:13
18,12 9.95 15:21
216,50 9.95 13:55
Artan Hisseler

Azalan

126,00 -10 13:55
14,16 -9.98 15:22
295,75 -9.97 15:22
10,53 -9.92 15:21
190,10 -8.96 15:22
Azalan Hisseler

İşlem

7.667.354.287,00 15:22
7.415.072.386,42 15:22
6.170.148.520,17 15:22
5.040.521.918,02 15:22
4.910.509.521,00 15:22
Tüm Hisseler
Sayfa 1052/1053 İlkİlk ... 52552952100210421050105110521053 SonSon
Arama sonucu : 8643 madde; 8,409 - 8,416 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin (2)

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by ekfuture Yazıyı Oku
    Her sene 50-60 milyar dolar cari açık veren bir ekonomik modelimiz var. Bu ekonomik modelde değişiklik olacağına dair bir işaret, gösterge yok. Bu modelin hepimizin bildiği Çiftlikbank finansmanından ne farkı var? Çiftlikbank'ın batacağını, ben hakkında ilk bilgi sahibi olduğum zaman anladım ve sonrasında da battı. Çiftlikbank ben böyle düşündüğüm için batmadı, kendi iç dinamik açmazları dolayısı ile battı. Türkiye'ye bir şey olmaz diyenlerin gelecek yıllara ilişkin cari açık projeksiyonlarını ortaya koyması gerekir. Ben böyle bir çaba görmüyorum, yabancı da görmüyor ve herkes saadet zincirinin ne zaman sona ereceğini konuşmaya başlıyor, kimsenin saadet zincirinin sona erip ermeyeceği konusunda bir kuşkusu yok çünkü.

Hakaretlere gelince ne yazık ki var bu tür yanlışlıklar. Ben de vatandaşlar arasındaki bu tür karşılıklı söylemleri tasvip etmiyorum. Ama bu eğilimi besleyen faktörleri dikkate alınınca vatandaşlar bu konuda masum bile sayılırlar. Devletin ileri gelenlerinin karşılıklı hakaretlerini düşününce bu üslup bozukluğunun asıl sorumlularının vatandaşlar olmadığını görüyoruz. Ne dediğimi anlamak için şu anda bir ittifak etrafında bir araya gelmiş 2 parti liderinin yalnızca zamanında birbirleri hakkında ettkleri hakaretleri hatırlamak bile yeterli. Siz hatırlamazsanız ben burada onlarca link verip hatırlatabilirim. En bilinenleri "zürriyetsiz" ve "********" söylemleri.
    Yani demek istediğim fertleri birbirine saygılı bir toplum istiyorsak, bunu öncelikle bizden oy isteyenlerden talep edelim. Onlar üsluplarını düzeltirse inanın insanlarımız durup dururken birbirine hakaret etmez.
    Önce biz evimizin önünü temiz tutalım ki onlardanda aynı davranışı bekliyelim.Daha iyi olmazmı? İyi olmayı önce başkalarından beklemek ne kadar doğrudur. Lider dediğiniz kişilerde bizim aramızdan çıkmıyormu?

2.  Alıntı Originally Posted by fzcan Yazıyı Oku
    Sn bulut siz de şuan kagit var mı
    Varsa neler

Yada endeks şuraya gelirse o zaman şunu alırım dediğiniz var mı

Teşekkürler
    Yok şuanda türbündeyim , arka sayfada endeksle ilgili görüşümü belirttim.

3.  Alıntı Originally Posted by fzcan Yazıyı Oku
    Sn bulut1-53 ...

Enjsa 7.00 lerden 6.50 lere geldi bu son süreçte...

Sizce dib temi bir miktar almak için

İncelermisiniz..... teşekkürler
    yeni halka arz olmuş grafın oturması yorumlamak için en az 1 sene geçmesi gerek.

4.  Alıntı Originally Posted by Buhuroglu Yazıyı Oku
    Gözüne dizine durmasın emi, ne kadar da nankörsünüz. Dolar %30 arttı, borsa 20 bin puan düştü hemen nankörlüğünüz nüksetti. Zaman yolculuğu gerçek olsa da sen ve senin gibileri 90 lı yıllara göndersek ve hep orada kalsanız.

Venus_V3_5580 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bence siz 90'lı yıllarda kalmışsınız. Bugünlere gelmek istemiyorsunuz, çünkü 90'larda olmayan ölçüde dış borç, ekonomik kriz var.

Nankörlük ne demek, topladığı aidatlarla "çardak" yapıp övünen site yöneticisi gibiler, sanki yapılanları kendi paraları ile yaptılar. Vergi toplandı, dış borç alındı, bu paralarla cihatçı, yandaş beslenirken biraz da vatandaş nasiplendi ki şimdi kat kat çıkarıyorsunuz vatandaştan zaten.
    - - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
    Winter is coming...

5.  Alıntı Originally Posted by Buhuroglu Yazıyı Oku
    Gözüne dizine durmasın emi, ne kadar da nankörsünüz. Dolar %30 arttı, borsa 20 bin puan düştü hemen nankörlüğünüz nüksetti. Zaman yolculuğu gerçek olsa da sen ve senin gibileri 90 lı yıllara göndersek ve hep orada kalsanız.

Venus_V3_5580 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    90lara gitse yaşı tutmaz bence idrak etmek için

Nexus 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by mscirak Yazıyı Oku
    Hangi üst düzey birikim şuan bitirilmiş vaziyette şuraya yazar mısın?? Kininiz o kadar itici ki, gerçeklikten uzak

Aklıma gelen örnekler.

- Eğitim,
    - Ahlak,
    - Özelleştirilen karlı kuruluşlar.
    - Ekonomi
    - Dereler
    - İstanbul, Ankara, İzmir
    - - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
    Winter is coming...

7.  Alıntı Originally Posted by ekfuture Yazıyı Oku
    Aklıma gelen örnekler.

- Eğitim,
    - Ahlak,
    - Özelleştirilen karlı kuruluşlar.
    - Ekonomi
    - Dereler
    - İstanbul, Ankara, İzmir
    Biz. U ülkenin ortak değerleriyiz; Farklı görüşlerde olsakta. Yalnız kazançlı durumda hiç ses Yok. Devam edeceğini düşünürken malda yakalanınca neden bu arabesk tavırlar. Bizde maldayız. Bu kadar bağırıp çağırmaya Ne gerek var.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8.  Alıntı Originally Posted by mscirak Yazıyı Oku
    Hangi üst düzey birikim şuan bitirilmiş vaziyette şuraya yazar mısın?? Kininiz o kadar itici ki, gerçeklikten uzak

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    En basitinden Atatürk ün zamanında kurulması için halktan yardım toplattırdığı şeker fabrikaları hiç edildi limanlar tek tek özelleştirildi hazine arazileri parsel parsel satıldı. Nasılsan öyle yönetilirsin diye bir laf vardır ben halkta bi sorun olduğunu düşünüyorum milli bilinç YÖK. Sizlere 112 sayfalık tarafsızca okumanızı istediğim bir kitap tavsiye edeyim 4.5 5 tl kitap. Grigory Petrov- Beyaz zambaklar ülkesinde. Lütfen herkes elini vicdanına koyup şu kitabı okusun ne demek istediğimi anlarsınız.

Sayfa 1052/1053 İlkİlk ... 52552952100210421050105110521053 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •