Arkadasim gelip dogtas topigine dogtas i kotuluyon sonra burda da dogtas in pazarlama giderleri dusmus bizde oyle olsak diyon hayirdir amacin ne
SM-A310F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadasim gelip dogtas topigine dogtas i kotuluyon sonra burda da dogtas in pazarlama giderleri dusmus bizde oyle olsak diyon hayirdir amacin ne
SM-A310F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
30 bin lot şaka gibi.
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arakadaslar doğtaş yine zarar açıkladı. Dogtas topigindeki arkadaşlar kendilerince hesap yapmış. Neymiş! Yataş da zarar açıklayacakmis böylece dogtas alım gelecekmiş....ac tavuk buğday ambarı misali.. Bu gün gerekli cevap verilecek...
Bi de Dogtastla yatası karşılastirip borç batağındaki dogtas ucuz demişler. Dogtas pazarlama giderlerini çok düşürmüş.. Ancak daha çok üretip nasıl daha az maliyetle pazarlamis anlayabilen açıklayabilen yok... Ancak bolca hakaret var..
Arkadaşlar; Doğtaşın finansal tablosunu 2016 ile kıyaslarsak, Yataş'ta buna paralel ne beklenebilir?
Bir de saatlik grafikte 10,90 ile çanak yaptı gibi duruyor. He gelecek bilançoya göre artık çanak mıdır, çömlek mi(İkili Zirve) hep birlikte göreceğiz.
ben kar beklentimi daha önce ifade etmiştim sn boga_ayi. o yüzden başka birşeyden bahsetmek istiyorum: malum, borsada beklentiler alınır; gerçekleşmeler satılır. eğer yataşın karı piyasa beklentisi yönünde gelirse olacak şey şudur: beklenti gerçekleşti ve de üstelik çift tepe de oluştu. öyleyse yarın bu senaryoya göre yönümüzün yukarı olması beklenebilir mi? tersine kar pisaya beklentisinin çok üzerinde gelirse, o zaman yarın çift tepe-mepe dinlemez piyasa ve yönünü yukarı çevirir hisse. yarına ilişkin tahmin ve düşüncelerim böyle. bakalım düşündüklerimin ne kadarı yarın hayata geçecek diye ben de merak ediyorum doğrusu.
Yer İmleri