Sayfa 106/602 İlkİlk ... 65696104105106107108116156206 ... SonSon
Arama sonucu : 4815 madde; 841 - 848 arası.

Konu: Haftalık Hisse Paylaşım II

1. Esma hanim,
    Cemts i verdikten sonra kagit daha da gitti. Cok oynak. Sizce yarin nasil hareket eder? Ytd

SM-A750F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. Furkan bey,

Binance ve binance TR kombine kullanımı da mantıklı gözüküyor maliyet açısından. İsterseniz siz de bir bakın.
     Alıntı Originally Posted by yasard Yazıyı Oku
    Teşekkürler, BTC türk bakiyorum hemen

Mi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Mi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    Elimizden erken bıraktıklarımızda maşaAllah şahlanıyorlar 5.38 an itibarıyle...
    Ozkgy erken bırakmışsınız,temel 6,50-7.00 olsun önce,sonra düşünürüz diyor,bilançoda göreceğiz,muhtemelen daha fazlasını teknikte yol verecek..Katmr den caydım.

4.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    Endeks 1558 üzeri kalıcı olursa 1640 hedefte olur . Ve oralardan bir düzeltme gelebilir diye düşünüyorum. Yakında ülke notumuz yükselirse şaşırmayın. Düzeltmeden sonra 1800 ler hedef olur inşallah.
    Yarına yeni bir kaç hisse bulmam gerekiyor.
    Bulursanız paylaşmanız mümkün mü ytd tabi

5. PAPIL bugün 23.24 değdi. Üzerinde kalıcılık sağlarsa hedefim 28 olur.
    Yarına takip edeceklerimden
    DOAS,DYOBY, SARKY, DGGYO kesinlikle YTD.

6.  Alıntı Originally Posted by ÇiftçiDede Yazıyı Oku
    Ozkgy erken bırakmışsınız,temel 6,50-7.00 olsun önce,sonra düşünürüz diyor,bilançoda göreceğiz,muhtemelen daha fazlasını teknikte yol verecek..Katmr den caydım.
    Benim eski hissem. Para az olunca hisseler arasında kararsız kalıyorsun. Aslında 1506 endeks stop seviyemdi. Güçlü bir piyasa beklemiyordum Onun için temkinli davranıyordum. Hata yaptık. Böylesi günlerde hep temkinli olmak lazım. Nasip değilmiş.

7.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    Endeks 1558 üzeri kalıcı olursa 1640 hedefte olur . Ve oralardan bir düzeltme gelebilir diye düşünüyorum. Yakında ülke notumuz yükselirse şaşırmayın. Düzeltmeden sonra 1800 ler hedef olur inşallah.
    Yarına yeni bir kaç hisse bulmam gerekiyor.
    Inşallah ülke notumuz yükselir. Bu sanayi ile Bu notları haketmiyoruz. Inşaallah iki kademe yükselir. Dolar düşer. Yarın için hisse varmi . Esma hocam .

8. Cemtas tan vazgectiniz mi . Bugün çok güzeldi...

Sayfa 106/602 İlkİlk ... 65696104105106107108116156206 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •