Sayfa 107/499 İlkİlk ... 75797105106107108109117157207 ... SonSon
Arama sonucu : 3992 madde; 849 - 856 arası.

Konu: MZHLD Mazhar Zorlu Holding

Hıyar kemal

SM-C7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

2. Merhaba,

Teşekkürler Batık Kardeşim.

Umarım bütün zararlarını buradan çıkarırsın.

Saygılar,

Alıntı Originally Posted by ercanbay Yazıyı Oku
    Merhaba,

Teşekkürler Batık Kardeşim.

Umarım bütün zararlarını buradan çıkarırsın.

Saygılar,
    Tememnin için çok teşekkür ederim benim güzel kalpli ağbim...Benim zararımın karşılanması mucize gibi bir durumdur. Mucizeyi bırak,şans yanımdan geçmez [emoji24] [emoji23] [emoji22] [emoji20]

Ooooooop

5. Arkadaşlar forumda sayfamıza ilk kez girip firmamızı tanımayanlar için kısaca olumlu ve olumsuz olabilecek beklentilerimizi iyi bilen biri tekrardan paylaşabilirmi. Bu artistan dolayi bizleri tanimayan yatirimcilar kisaca bir ön bilgi sahibi olsun ki talepler artsın 😊

SM-G900F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by Dmart Yazıyı Oku
    Arkadaşlar forumda sayfamıza ilk kez girip firmamızı tanımayanlar için kısaca olumlu ve olumsuz olabilecek beklentilerimizi iyi bilen biri tekrardan paylaşabilirmi. Bu artistan dolayi bizleri tanimayan yatirimcilar kisaca bir ön bilgi sahibi olsun ki talepler artsın [emoji4]

Talebe gerek sadece hayal kurmaya başla şimdiden

Yatırım tavsiyesi içermez, al/sat için uygun değildir herkes kendi kararlarından sorumludur,mesuliyet kabul edilmez.
    yasal uyarı, burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlıgı kapsamında degildir yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmakta olup, zarar edebilirsiniz.

Ooo
    Heyt yavrum be gün boyu tavan gösterdin son anda bozdun..tavan nasıl olsa gelmez deyip alış yazmadım..son anda tavanı bozunca aceleyle 1000 adet yerine 100 adet yazmışım...neyse hayırlı,uğurlu,bol bereketli olsun...Zalımmmm KEmallll ,yalancı kemallll,hırsız kemallll yeter artık.yeter...sende hiç mi aLLAH KORKUSU YOK...kAÇ YAŞINA GELMİŞSİN.BİRAZ ÖBÜR DÜNYAYA ÇALIŞ...
    Son düzenleme : batık; 09-03-2018 saat: 00:28.

8. Bilanço sonrası beklenti...
    Vakıfbank protokolü
    Genel kurullar
    Yakın izleme pazarından çıkış başburusu

Sayfa 107/499 İlkİlk ... 75797105106107108109117157207 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •