Sayfa 107/812 İlkİlk ... 75797105106107108109117157207607 ... SonSon
Arama sonucu : 6493 madde; 849 - 856 arası.

Konu: BUCIM - Bursa Çimento

1. Zaten Bucım de de genel toplama bakılıyor. Cemtaş karı olmasa şirket 1-2 milyon kar açıklardı. Şirketin çimento satışlarında da bir azalma yok. Çoğu çimento şirketinin ciroları düşerken Bucim in çimento kısmındaki satışlar geçen sene ile aynı. Sadece dolar ve kömür fiyatlarından dolayı çimento kısmının karlılığı erimiş. Beton ise zaten hiçbir zaman karlı olmadı.
    Son düzenleme : yarımada; 10-05-2017 saat: 10:07.

2. Hayırlı kandiller herkese bu arada. Allah günahlarımızı affetsin, yüzümüze gülsün. Bol kazançlar nasip etsin inşallah.
    Bir hafta boyunca tavan gelsin

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by omer Yazıyı Oku
    Hayırlı kandiller herkese bu arada. Allah günahlarımızı affetsin, yüzümüze gülsün. Bol kazançlar nasip etsin inşallah.
    Bir hafta boyunca tavan gelsin

bana bir tavan da yeter ortak
    paylaştığım herşey kendi hayal ürünüm olup asla yatırım tavsiyesi değildir.

4. ulan rezil kağıt 5,81 eksi 1,5 açıyor uğursuz..
    paylaştığım herşey kendi hayal ürünüm olup asla yatırım tavsiyesi değildir.

5. [QUOTE=sulzer;359891]biraz fikir alışverişinde bulundum beklenen kar 13 milyon cıvarında bekleniyor ,,,

bilançoyu hazırlayanlar düşük gelmesi için bayagı ugraşmışlar..
    hatta roda ve cemtaştan gelen kar olmasa diyecegimki bucım kapısına kilit vurulmuş ve bir güvenlikçi var ve üretim durmuş ,,,
    sagolsunlar şu bilançoyu hazırlayanlardan ..

hemen hisseleri tarmana teslim edip sıvışalım ... yada tarmanın sıvışmasını bekleyelim ...
    ZIR-DELİ Y.T.D

6. İyi güzel hoş da;
    Tüm değerli yatırımcı kardeşlerim bu senette bir kaç milyon daha fazla kar gelecek diye mi bekliyorlar?
    Yani şirketin farklı oyun planları olabileceği konusunda inançları yok mu?
    Şimdi bu feryat figan 3 milyon daha fazla kar gelmedi diye mi?
    Görünüşe bakılırsa adamlar çimento satmamış,sanki çimento almışlar.ihracat sıfıra düşmüş.
    Kısacası ben bu hisseyi yıldan yıla vereceği 12-15 kuruş temettü için almadım.

7. şöyle biraz daha aşağı çekselerde maliyetten yada daha aşağı çekerlerse maliyeti düşürsek çok güzel olur çokta güzel iyi olur. maliyet 5,70 daha çok almadığıma yanıyorum. hatta 5,40 gördü o zaman nakitim olmadığından da daha yüklü giremedim
    "O'nun yaptıklarını ben başaramazdım. asıl devrimci Atatürk'tür. Bu kadar büyük bir devrim yaptım ama Atatürk'ün yaptıklarını başaramazdım…" Fidel Castro - Habitat Toplantısı İstanbul 1997

8. Dünki hacimin saçmalığı çıktı meydana.
    İnsider işlem yaptıysa bi 23-25 milyon olsa kar anlarım.
    Yada beton hisselerine göre evet güzel bir bilanço ama yeterli değil demekki.
    Ama güzel olan en azından fazla bir düşüş Yok diyip kendimizi avutalım.
    Bir de hisseye giren bugün de çıkmadı, şimdilik..

Filler tepişir, Çimen'ler ezilir hesabı bizi çiğnemeye devam. 2 ileri 3 geri.
    Bakalım ne zaman güzel haberler duyacağız

Sayfa 107/812 İlkİlk ... 75797105106107108109117157207607 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •