Sayfa 107/151 İlkİlk ... 75797105106107108109117 ... SonSon
Arama sonucu : 1208 madde; 849 - 856 arası.

Konu: Sistem Analiz

1. Hahahahaha. gözüm üzerinde.

2. devam :D
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

3. 1.161, 1.1730, 1.22 demiştik. takip edenler vardı. 1.161 gerçekleşti. 1.173 a az kaldı. 1.170 görüldü.
    YTD

4. Dolra endeksi 93,09 dan döner diye bekliyorum.daha önce yazmıştım.fakat bir daha 100 se(benim beklentim gideceği yönünde) gider biz sağlam bir tokat yeriz.ytd.

5. lowdown hocam aradan bir çekilirsen şu trolle bir mesajım var :D haahahaah
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

6. usdzar 15 dakika daha dayanır ve yukarı çekerse çok şık bir bar atmış olacak net ayı tuzağı barı var orada ama bar kapanmadı daha 15 dakikası var.
    Bizdede benzeri atıldı ama daha az yukarı çekildi şu 15 dakika önemli şimdilik.

7. 9 dakika kaldı japonda acayip şık bir bar atıyor şaka maka çok güzel dayanın len 8 dakika daha 4 saatliklerde güzel kapanacak.

8. lan 3 dakika ulennnn saatlik dojiler geliyor japon, zar, try algolar devreye giriyor şaka maka Allah allahhhhh şok güzel bir ayı tuzağı atıldı be.
    Acımayın lan kitleyin alayna Allah allahhhhh 2 dakika

Sayfa 107/151 İlkİlk ... 75797105106107108109117 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •