Sayfa 1091/1252 İlkİlk ... 915919911041108110891090109110921093110111411191 ... SonSon
Arama sonucu : 10014 madde; 8,721 - 8,728 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    yüksek faiz artışı olurda yaya kalırız korkusu bizi bu kaymaklı kazançtan mahrum bıraktı
    Doları olan yaya kalır sözüne uyduk, doları olan jetle uçacak düzeye gelecek bahri bey

2. Bazı bankaların hazine birimleri ve MT leri yavaş çalışıyor bende telefonla aradım birini daha bize bilgi gelmedi dedi...sorduğum MT ye ise mail gelmiş tüm TL hesaplar için karar tarihinden itibaren yeni oranlar geçerlidir diye ...ama sanıyorum bankaların alt yapıları haftasonu anca hazırlanır .. bu durumda pazartesiden itibaren geçerli olabilir.

3.  Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    %40 demek yıllık %2 gibi banka faizinide eklersek demek...eurobondda gelir vergisi var...
    ben o yıllarda hazine bonosu aldım.
    TL nin daha avantajlı faizi olacağına inanıyorum.yılsonu %30 mevduat olabilir.
    %30 çok az.. Enflasyon %40-%45.. En az %50-%60 faiz olması lazım...

Yatırım tavsiyesi değildir...

4.  Alıntı Originally Posted by Purplee Yazıyı Oku
    Önemli olan aslında şuydu 4.55 kabine kurulmadan önce büyük miktarda dolara geçip. 6.60'dan bozdurup yüksek faize yatırmak ve sonraki süreçte doların stabil kalması.
    geçmişte 90 lı yıllar faiz ciddi derece de reel getiri verdi.. fakat 2000 li yılların başında faiz işi bitmeye başladı, bu konjonktur de kesinlikle gayri menkul e geçmek gerekiyordu..

bu faizler düşüşe yeni yeni başladığında olmalıydı zira faizler anlamlı şekilde düştüğünde konut fiyatları neredeyse 2 katına çıkmıştı.

birçok insan 2katına çıkmış gayri menkul fiyatlarından dolayı faizde kalmaya devam etti.. benim hesaplarıma göre 90 LI YILLARDA REEL FAİZ ALIP GM E GEÇMEYENLER CİDDİ ZARAR ETTİ.. kardan zarar vs değil somut konut anlamında.. yani reel faiz almaya başlamadan önce tl mevduatıyla kaç adet konut alıyordu ve gayri menkul zirveyi gördüğün de kaç adet konut alabilir duruma geldi..

işin başlangıcında mevcut birikimiyle çok daha fazla konut alabildiği kesin... tabi hep söylendiği gibi bu tekrar dengeye gelecek hatta belki tl mevduatçı kazançlı bile çıkabilir.

bütün mesele düşükten alıp , pahalıdan satabilmek.. hiç bir getiri gerçek kazanç anlamına gelmez.. mutlaka doğru zamanda araç değiştirmeyi bilmek gerekiyor, bugün dolar da çok kazanan eğer çok uzun süre dolar da kalmaya devam ederse belki kazancı sıfırlanabilir.

5. enparayı aradım böyle bir bilgi gelmedi dıyor.dıyorum resmı gazetete yayınlandı..bugun vade yenıleme gunum guncelleyın valla benı ılgılendırmez ben görmusum uyarmısım sizde görün işlem yapın.yapmazlarsa şaşırmam ama..

6. Altın vadeli hesaplarında artış ya da azalış yok değil mi? %15 stopaj devam ediyor diye anladım?

Sent from my iPhone using Tapatalk

7. arkadaşlar birisi teb marifetlisine kontrol edebilir mi ? anasayfasında 20.50 olmuş yazıyor ben hesap kapadım açtım 21.50 oldu.dün 19.50 idi biliyorsunuz stopajdan mı yoksa 2 puan net artış mı yaptı teb.

8.  Alıntı Originally Posted by yorgun nihilist Yazıyı Oku
    arkadaşlar birisi teb marifetlisine kontrol edebilir mi ? anasayfasında 20.50 olmuş yazıyor ben hesap kapadım açtım 21.50 oldu.dün 19.50 idi biliyorsunuz stopajdan mı yoksa 2 puan net artış mı yaptı teb.
    Kapatip açmayı nasıl yaptiniz hocam akıllı telefon üzerinden mi.

Sayfa 1091/1252 İlkİlk ... 915919911041108110891090109110921093110111411191 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •