Sayfa 1095/1252 İlkİlk ... 955959951045108510931094109510961097110511451195 ... SonSon
Arama sonucu : 10014 madde; 8,753 - 8,760 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Alıntı Originally Posted by trion Yazıyı Oku
    Galiba dediğim gibi olacak bankalar gün sonu ya da hafta sonu yazılımlarını anca guncellerler bu durumda pazartesi yeni hesap açan eski hesabı temdit eden ya da günlüğü istettiren öğrenecek ...pazartesi gideyimde gunluk defteri isleteyim kesilen miktar azalmissa yansımıştır ...vezne memuru na sorariz o ekrandan bakar .
    Teb marifetli %5 stopajı şu anda uyguladı 21,50 için hafta sonu alacağım faiz yükseldi.
    I WANT TO PLAY A GAME ==> ( twitter'a gel )

Duhul
    Nov 2017
    İkamet
    Ankara/Kişinev
    Gönderi
    780
     Alıntı Originally Posted by romwar Yazıyı Oku
    sitesinde %23 yazıyor?
    MK oranı 24,35 oldu...Ben hemen satıp yeniden aldım...
    Doktor değilim ama hastam çok.
    ECZACI,ROMENCE ÇEVİRMEN,MOLDOVA UZMANI ve AŞIĞI

3.  Alıntı Originally Posted by trion Yazıyı Oku
    Gerçi gostermez haralde işleyen faiz pazartesi yansıyacağı için ama en azından gidin MT lere sorun katkı yapın herkesin mi şu saat işi gücü var yahu )
    Noktayı koyuyorum arkadaşlar
    Bir umut eskilere de indirim olur dedik ama olmadı
    Geçmiş olsun
    Sonraki vadelere bakıcaz

Söz konusu geçici oranlar, 31.08.2018-30.11.2018 tarihleri arasında açılan veya vadesi yenilenen vadeli hesaplara ödenecek faizler için uygulanacaktır.
    Başka bir ifade ile, 31.08.2018 tarihinden önce açılan vadeli hesaplarda (vadesi 31.08.2018-30.11.2018 tarihleri arasında olsa dahi) geçici oranlar uygulanmayacaktır.

bence eskilere 3.madde gereğince %5 stopaj uygulamak zorundalar.

5.  Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    Ek 20026
    metin burda.yorumlamak lazım.şu anaki mevduatlarda yeni stopaj geçerlimi?
    Vadesiz ve cari özel hesaplara *ve* 3 ay içinde açılacak hesaplara tabirini yorumlamak gerekiyor.

Eğer baş kısımdaki vadeli hesaplardan kasıt süren hesaplar ise ve *ve* bağlacı ile yeni hesaplar söz konusuysa dönüşlerde de stopaj %5 uygulanabilir ama *ve* bağlacının sadece ikinci kısmı dikkate alınacaksa %5 stopaj sadece yenilemelerde geçerli olur.

Bunun kamuoyuna açıklanması şart. Muğlaklık giderilmeli. Zira dövize geçecek çok sayıda kişi bu kara ile ilgilenecektir.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

6.  Alıntı Originally Posted by trion Yazıyı Oku
    Galiba dediğim gibi olacak bankalar gün sonu ya da hafta sonu yazılımlarını anca guncellerler bu durumda pazartesi yeni hesap açan eski hesabı temdit eden ya da günlüğü istettiren öğrenecek ...pazartesi gideyimde gunluk defteri isleteyim kesilen miktar azalmissa yansımıştır ...vezne memuru na sorariz o ekrandan bakar .
    Bu akşamdan itibaren yeni stopaj ile işler faiz
    Yani pztesi %5 stopajlı yansır

7. nurol ve aktifle görüşen var mı

şu an ne veriyorlar bono oranı çok merak ediyorum.

teşekkürler.

syg,

8.  Alıntı Originally Posted by SAW Yazıyı Oku
    Teb marifetli %5 stopajı şu anda uyguladı 21,50 için hafta sonu alacağım faiz yükseldi.
    İyiymiş dediğim gibi bazı banklarin hazineleri ve MT leri gerçekten çok yavaş çalışıyor ...bende sordum birine yüzyüze sordum mail geldi bugünden itibaren yeni açılan vadesi temdit edilen ve günlük hesaplara geçerli dedi bilgili bir MT dir ...başka banka MT sine telefonla sordum bize ulaşmadı dedi....iyi duzgun çalışan banka ve bilgili mt ler veya bilgisiz MT leri kendini belli ettiği bir gün diyelim.

Sayfa 1095/1252 İlkİlk ... 955959951045108510931094109510961097110511451195 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •