Evet en son 1 ay önce yazdığım yukarıdaki yorumlarda belirttiğim beklentilerin bir kısmı süresinden önce gerçekleşti.Ben geçen ay o yorumu yazarken hisse fiyatı 1,50 li fiyatlardaydı..Şimdi 1.90 lı fiyatlara geldi.Yıl sonuna kadar yatması gereken yaklaşık 16 milyon tl zamanından önce şirket hesaplarına yatırıldı.Yatırılan bu paralarla da önce trio teknik yapı sonra hera teknik yapı alındı.Hera teknik yapı alınırken de çağrı fiyatı olarak 1.57 lira belirlendi..Şimdi önümüzde sermaye azaltımı-arttırımı ile ilgili spk süreci var.Şirket geçen hafta kapa yaptığı duyuruda burdan gelecek parayla ral yapıya ait mermer fabrikasını alacağını taahhüt etti.Yani şirketin içi hızla doluyor.Bu arada ral yapı ve hera teknikte toki ihalelerine girmeye devam ediyor..Buradan gelecek bir ihale kazanma haberi hisseye artı doping yapar diye düşünüyorum..Hissedeki olumsuz durumlar ise yakın izleme pazarında olması ve halen spknın sermaye azaltım-arttırım talebiyle ilgili karar vermemiş olması.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...

Alıntı yaparak yanıtla

Elinde olanlara hayırlı uğurlu olsun.Nasip olmayınca olmuyo

Yer İmleri