Yalnız biz SPK ya bu akıllıkları jetonumuz sonradan düştü de vermedik. Yıl 2012 KASIM-aralık 2013 OCAK o garabet kanunlar çıkartılmadan önce verdik.
Ama o ara BAŞKAN olan arkadaşın sonra şirketi battı.
Yine o senelerde piyasa karartıldı. Ben o zaman bunlar yanlış diye topiclerde yazı yazarken de bir araba dolusu laf yedim.
Sonra bana laf eden bu kesim piyasa şartlarının ağırlığından dolayı çevremdekilerde dahil çoğu silindi gitti.
Önce Kademelerdeki kurumları gizlediler. Niye millet aynı kurumların kaldır indir yapmasından gınaa gelmişti. Şimdiki robot durumu
2 sonra bunları ücretli olarak millete sattılar.
3 O zaman fonların takası da aynı hisse takası gibi açıktı. Önce bunu kararttılar sonra
4 Serbest fonlar icat edildi.
5 Eskiden SPk da her hissenin uzmanı vardı telefonla ulaşılabiliyordunuz.SOnra hissenin birinde TH bunu bilir A4 parçası üzerinde stad devri oldu. Sonra yatırımcı dellendi telefonlar kilitlendi.Sonra bu Telefon işi yasaklandı.O gün bugündür de SPK daki sekreter bile bu ülkede Cumhurbaşkanından daha yetkili.
Bu yazdıklarımın ne anlama geldiğini de hala piyasanın % 90 ı zaten bilmez.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Yer İmleri