Sayfa 112/1223 İlkİlk ... 12621021101111121131141221622126121112 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 889 - 896 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

1.  Alıntı Originally Posted by deniz43 Yazıyı Oku
    Ben bakan olsam o 18 kişiyi bir sınıfta toplar ,eşdeğer duzeyde ikinci bir sınavdan geçirirdim. Gerçekten o soruları kendilerimi çözmüşler yoksa salondaki öğretmenlerden destek mi almışlar diye.Eğer aynı başarıyı gösterirlerse o zaman her türü devlet desteğini arkalarına koyardım. Çünkü o matematik sorularının tamamını 14 yaşında bir çocuğun 40 dakika içinde çözebileceğine ilişkin şüphelerim var.Ya da en fazla 2-3 kişi çözebilir,18 kişi bana fazla geldi.Benim üniversiteye girdiğim yıl tüm soruları sadece 1 kişi çözebilmişti.

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

16 Yıllık akp iktidarında

Sınavlarda hile oldu mu acaba

Ne ilginç değil mi , müslüman (??) akp iktidarında

Hayatın her alanında hile , torpil , adamcılık çıkıyor .

İnşallah bu 18 genç hakkı ile almıştır

100 tane üniversite var nitelikli adam 1/1000 çıkıyor. O da kendi kendisini yetiştirdiği için. Üniversiteden dolayı değil...

Alıntı Originally Posted by Whitewalker Yazıyı Oku

2002 öncesi dönemde, sağcısı solcusu hiç farketmez, devletin yaptığı sınavlardan kimse şüphelenmezdi..

2002 sonrası her şeye hile karıştırdılar..

ama inançlarının (siyasal islam) bir gereği aslında, zira "harpte hile vardır" mantığı ile hareket ettiler..laik devleti dönüştürmek... islam devleti hedefi ..bunlar hedefleri..bunlar bilinen gerçekler.. ama medya baskısı nedenii ile konuşulmasına izin verilmiyor..

sınavlarda hakkını yedikleri masumları düşünmediler, kadrolara yerleştirebilecekleri liyakatsiz kendi adamlarını düşündüler..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

4. Hazır Yurtdışı bozukken

Hazır Dolar tl yükselirken

tam mal toplama roketleme terse yatırma formosyonu denk

VUR TOPA GELSİN PALA ABEY 117 ÜSTÜNE

BİZ SENİN AGRESİF ALIMLARINI SEVİYORUZ ÇAKIŞLARINI DEĞİL
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

5. Facebook da bir video var o gece ince nin neden sustugunu acikca gosteriyor iyiki de susmus.
    Bikac yila seriata geceriz artik

6.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    bU DÜNÜN PASTASI

MERİL YAPIŞMASA ÇOKTAN KOPMUŞTU

HAYIRLISI OLAN OLDU GAYRİ

İŞ YATA İNANIYORUM KOPARTACAK YTD
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    3 BAHÇEŞEHİR KOLEJİ 3 tane BİLFEN den çıkmış birinci..yani 18 öğrencinin 6 tanesi bu iki özel okuldan geri kalanlar nereden bilmiyorum.bu çocuklara her türlü imkan verilmeli.bunlar geleceğin belkide süper beyinleri...

Alıntı Originally Posted by deniz43 Yazıyı Oku
    Ben bakan olsam o 18 kişiyi bir sınıfta toplar ,eşdeğer duzeyde ikinci bir sınavdan geçirirdim. Gerçekten o soruları kendilerimi çözmüşler yoksa salondaki öğretmenlerden destek mi almışlar diye.Eğer aynı başarıyı gösterirlerse o zaman her türü devlet desteğini arkalarına koyardım. Çünkü o matematik sorularının tamamını 14 yaşında bir çocuğun 40 dakika içinde çözebileceğine ilişkin şüphelerim var.Ya da en fazla 2-3 kişi çözebilir,18 kişi bana fazla geldi.Benim üniversiteye girdiğim yıl tüm soruları sadece 1 kişi çözebilmişti.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by Whitewalker Yazıyı Oku

senin MÜSLÜMANLARLA derdin nedir?

anladığım kadarıyla müslüman değilsin.beni hiç ilgilendirmez..bu forumda; her inançtan,ateist,deist vs. var...bu ülkemizin gerçeği...bu farklılıklar aramızda sorun olmaz.

ama senin kadar ortamı geren inançlara bel altından vuran saygısız görmedim...

son 2 haftadır türedin..işin gücün ORTAMI özellikle müslümanlara hakaretle PROVAKATE etmek...

Sayfa 112/1223 İlkİlk ... 12621021101111121131141221622126121112 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •